Wat leuk dat u onze site bezoekt!


We hebben een leuke avondactie! Vul tijdens het proces de code Vroegboekkorting in het vakje 'Uw Klantcode' en ontvang direct 5% korting op uw geschenken!


Let op! Alleen geldig bij orders deze avond (6-10-2022) en niet in combinatie met andere aanbiedingen!


Veel plezier tijdens het kerstshoppen!

Kerstpakketten persoonlijk online samenstellen

Kerstpakketten online samenstellen, leuk om te doen en je kunt er zoveel mensen mee verrassen! Misschien kost het je wel even wat tijd, maar is dat erg? Je krijgt hierdoor wel een uniek kerstpakket! Kerstpakkettenplaza is de plaats waar je dan direct helemaal goed zit. Je kunt bij ons namelijk online de beste kerstpakketten zelf samenstellen en dat kan vanaf een order vanaf vijftig pakketten.

Aanbod kerstpakketten

Het aanbod aan kerstpakketten en producten wordt ieder jaar weer groter. Het hele jaar door zijn wij al druk in de weer om een mooie selectie te maken. Je krijgt duizenden producten te zien waar dat uit gekozen kan worden, maar je kunt ook een kant en klaar pakket kiezen. Steeds meer werkgevers vinden het echter prettiger om zelf een kerstpakket samen te stellen, zodat zij precies weten wat de werknemers dit jaar cadeau krijgen. Hierdoor kun je ook de keuze maken om iets te doen wat echt bij je bedrijf of bij je personeel past. Deze nieuwe trend zal alleen maar toenemen.

Uniek kerstpakket cadeau doen

Je wil toch niets liever dan een uniek kerstpakket cadeau doen aan je medewerkers. Dat begrijpen wij volkomen. Het kan natuurlijk zijn dat je een pakket hebt gevonden dat bijna helemaal naar wens is. Het liefst zou dat je kerstpakket bestellen, maar een paar dingen willen veranderen. Gelukkig kan dat. Bij ons kun je namelijk producten inwisselen, zodat echt alles naar wens is. Zorg er wel voor dat je dat op tijd gaat doen, zodat alles nog op voorraad is. Als werkgever weet je vaak wel het een en ander over je werknemers. Houden ze van wijn of drinken ze liever bier? Misschien houden ze van nootjes of toch meer van chocolade? Wil je graag een geschenk geven waar ze later nog wat aan hebben, wat ze ergens neer kunnen zetten als herinnering, of wil je echt een 100% food pakket cadeau doen? Het kan echt allemaal, ook een drankpakket behoort tot de mogelijkheden. Als je weet dat je medewerkers graag met vrienden en familie bij elkaar komen om wat te drinken, dan is ook dat een erg leuk en origineel idee. Er zijn dan verschillende soorten waar je uit kunt kiezen. Ook op deze manier kun je een kerstpakket online samenstellen, zodat het uiteindelijk geheel aan jouw wensen voldoet en prima bij je medewerkers past.

Persoonlijk kerstpakket online samenstellen

Hoeveel voldoening geeft het nou om een persoonlijk kerstpakket online samen te stellen, om zelf een cadeau te kiezen dat je graag wil geven  aan je medewerkers, om iets te overhandigen dat echt bij ze past? Een standaard pakket kan al enorm leuk zijn, dus laat staan een pakket dat jij zelf hebt samengesteld. Bij ons heb je volop keuze uit kerstpakketten en diverse thema’s. Ook kan er rekening worden gehouden met de prijs per pakket per medewerker. Voor een laag bedrag kun je al veel moois kopen, maar ook voor een hoger bedrag. Het is helemaal aan jou wat je dit jaar uit wil geven met de kerstdagen, als je maar gaat genieten van alle voordelen. Het pakket kan namelijk extra persoonlijk worden als je cadeaus kiest die echt bij jou, je medewerkers en het bedrijf passen. Mooie herinneringen aan het afgelopen jaar misschien of een pakket in een bepaalde kleur vanwege het logo van je bedrijf? Alles kan, als je maar op tijd online je kerstpakketten samen gaat stellen en gaat genieten van de voordelen, die wij je bieden.

Kerstpakketten online samenstellen

Kerstpakketten online samenstellen, wij zijn er voor je!

Het hele jaar door zijn wij voor je bezig om mooie producten in het assortiment te brengen en om mooie pakketten samen te stellen. Over een paar maanden heb je weer de kans om alle trends van dit jaar te bekijken en jouw keuze te maken. Dan kun je ook weer beginnen om zelf online de kerstpakketten samen te stellen. Een goed moment om daar alvast naar uit te kijken en het te noteren in je agenda. Als je tegen die tijd vragen aan ons hebt, dan zijn wij er om deze te beantwoorden. Ook offertes aanvragen kan bij ons, geheel vrijblijvend. Wij willen graag dat je je medewerkers dit jaar ook weer optimaal gaat verrassen met een kerstpakket dat door jou online is samengesteld. De tijd en aandacht die jij besteedt aan het uitzoeken en/of samenstellen van een kerstcadeau wordt door het personeel enorm gewaardeerd. Wellicht herinner jij je de reacties van kerst 2016 nog!