Kerstpakketten op het laatste moment bestellen

Als u uw kerstpakketten op het laatste moment bestellen bestellen wilt, neem dan zo snel mogelijk met ons contact op! Wellicht hebben nog wel een voorraad of zijn er nog kerstpakketten die we nog snel kunnen produceren of bij kunnen bestellen. Op de site treft u de nog leverbare kerstpakketten aan, deze pakketten zijn nog zichtbaar. Kleine aantallen kunt u vaak nog wel op het laatste moment bestellen. Hele grote aantallen wordt een stuk moeilijker natuurlijk.

Kerstpakketten op het laatste moment bestellen? Het Kan!

Wel attenderen wij u erop dat er natuurlijk geen onuitputtelijke voorraad van elk pakket is. Wij kopen dusdanig in dat we sowieso enkele honderden stuks van elk pakket kunnen leveren. Van de meest favoriete kerstpakketten die al vroeg in het seizoen heel veel verkocht worden kunnen we er soms nog meer produceren. Omdat een kerstpakket vaak bijzondere producten en waren  bevat is dit echter niet altijd mogelijk.  Deze kunnen wij niet zomaar op het laatste moment produceren of inkopen.

Grote aantallen kerstpakketten op het laatste moment bestellen? We regelen het graag!

De laatste jaren zien we regelmatige terug dat bedrijf op het laatste moment besluiten om toch kerstpakketten te schenken aan de medewerkers. Men is dan wel (helaas) verbaasd dat soms de voorraad van het beoogde kerstpakket niet meer voor handen is. Nu is het zo dat we natuurlijk graag iedereen voorzien van het juiste kerstpakket echter met hele hoge aantallen kerstpakketten zijn ook wij afhankelijk van de voorraad bij onze eindleveranciers. Indien de spullen op voorraad zijn dienen we productie te plannen om vervolgens te kunnen leveren. Vaak hanteren we een minimale periode van 5 werkdagen van bestellen tot uitleveren.

Kijk eens rond op onze site, navigeer via onderstaande button naar de last minute kerstpakketten of neem contact op met een van onze medewerkers via de klantenservice

Kerstpakketten op het laatste moment bestellen