Kerstpakketten op maat

Kerstpakketten op maat – Ook dit jaar vindt u bij ons weer de nieuwste trends, prachtige wijnen, heerlijke snacks en andere lekkernijen in de diverse kerstpakketten. Wij vinden dat wij, zoals u van ons gewend bent, weer geweldige kerstpakketten kunnen aanbieden in diverse prijsklassen. Bekijk onze kerstpakketten rustig en vraag een offerte aan via onze site. Geheel vrijblijvend uiteraard!

Indien u een wijziging wilt maken op een traditioneel kerstpakket, geen probleem. D.w.z. een kerstpakket dat door ons is samengesteld en te vinden is in één van de 9 prijscategorieën. Dit kan al bij een afname van 60 dezelfde kerstpakketten! Dat is kerstpakketten op maat. De aanpassingen aan uw kerstpakket geeft u per email of telefonisch door aan ons verkoopteam. Wij zullen dan met u op zoek gaan naar de beste invulling van uw wensen. Zo komen we toteen mooi en origineel kerstpakket.

Kerstpakketten op maat? Kiezen maar!

Goed voor u om te weten is dat wij de kerstpakketten fabriceren in eigen beheer. Het is namelijk belangrijk dat je naast het bieden van een prachtige kerstpakketten selectie weet waar Abraham de mosterd haalt. Voor u is het een geruststelling om te vernemen hoe wij onze zaken organiseren. Wij starten in oktober van dit jaar alweer met het importeren van de cadeaus voor in de kerstpakketten van het kerstseizoen 2016. Wij volgen en zetten trends en ontwikkelingen daar omtrent de kerstpakketten. De productie en de uitlevering hebben wij ondergebracht in 14 inpakcentrales door heel Nederland. Door alles in eigen hand te houden en goed te begeleiden bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare partner als kerstpakketten leverancier.

Alle kerstpakketten worden verzonden via palletvracht. Leveringen van orders met één soort kerstpakket en met een orderbedrag vanaf € 600,- exclusief BTW worden kosteloos afgeleverd op één adres in Nederland. Als het orderbedrag kleiner is dan € 600,- exclusief BTW per pakketsoort dan zijn wij genoodzaakt om transportkosten in rekening te brengen. Deze staan duidelijk vermeld op de vrijblijvende offerte. De leverdatum van de kerstpakketten kunt u online invullen op de offerte aanvraag.

Kerstpakketten opmaat online bestellen

Het is natuurlijk ook mogelijk kerstpakketten op maat online te bestellen. Om dit te doen kunt u ons laten weten wat uw wensen zijn. U kunt een geheel eigen/persoonlijk kerstpakket samenstellen of een bestaand kerstpakket (gedeeltelijk) aanpassen.

U kunt bijvoorbeeld een door ons samengesteld kerstpakket aanpassen aan uw specifieke wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld een kerstkaart of nieuwjaarswens toevoegen, producten verwijderen of toevoegen of producten omruilen in het pakket. Op deze manier geeft u een extra persoonlijke tint aan het door u samengestelde kerstpakket.

Ook is het mogelijk uw kerstpakket geheel op maat te laten maak. U beslist dan helemaal zelf wat de inhoud van het kerstpakket wordt. Het makkelijkste is dat u dan bij één van onze showrooms, op afspraak, bezoekt of ons een lijst stuurt met de producten die u graag in uw kerstpakket terug zou willen zien. Omdat er dan natuurlijk een geheel nieuwe productielijn opgestart moet worden, kan dit alleen bij wat grotere aantallen, vanaf 60 stuks, verwezenlijkt worden.  Voor vragen omtrent deze mogelijkheden kunt u altijd telefonisch of via het formulier op de site, contact met ons opnemen.

Wanneer u op onze site kerstpakketten bestelt, dan ontvangt u altijd een geheel vrijblijvende offerte op maat. Eventuele wensen of vragen kunt u plaatsen bij opmerkingen. Deze zullen wij dan meenemen in uw offerte.

kerstpakketten op maat