Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Kerstpakketten: Originele kerstrelatiegeschenken

Kerstpakketten

December; de tijd van de kerstpakketten. Ruim vier miljoen kerstpakketten worden er dit jaar uitgedeeld. Deze zijn gevuld met etenswaren en gebruiksvoorwerpen. Werkgevers doen in deze tijd graag iets extra’s voor het personeel, kerstpakketten als blijk van betrokkenheid bij de werknemers of kerstrelatiegeschenken als bedankje voor vaste zakenpartners en relaties. Het is voor vele ontvangers van deze kerstpakketen ieder jaar weer een grote hoop om iets leuks en bruikbaars aan de kerstpakketten over te houden. Kerstpakketten: originele kerstrelatiegeschenken zijn niet meer weg te denken uit de feestmaand!

Kerstpakketten: Originele kerstrelatiegeschenken voor iedereen

De kerstpakketten van 2019 hebben een feestelijk uiterlijk. De trend in verpakkingen van de kerstpakketten is vooral kleurrijk en uitbundig. Dit is ook terug te zien in de inhoud. Deze sluit naadloos aan bij de mode van het moment. Kijk bijvoorbeeld maar naar de vele hippe lime-groene kerstpakketten. Chique zilver en klassiek zwart/wit is ook zeer populair. Maar het blijft natuurlijk altijd het verrassende effect dat de meeste indruk zal maken op uw werknemers. Wij zijn u graag van dienst bij advies in alle kerstgeschenken 2019 op basis van, inhoud, kleuren en natuurlijk ook de aantrekkelijke prijzen van de door u gewenste kerstpakketten. Onze kerstpakketten medewerkers staan klaar om met u een leuk en origineel idee te verwezenlijken.

Heeft u interesse in advies met betrekking tot originele kerstpakketten en wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte plaatsen voor zelf samengestelde kerstpakketten, een luxe kerstrelatiegeschenken of kerst geschenken voor uw relaties, neem dan contact op met kerstpakkettenplaza.nl. Mocht u enkel nog even inspiratie op willen doen, kijk dan in ons kerstpakketten inspiratiecentrum of lees hier over de geschiedenis van het kerstpakket.