Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Kerstpakketten te koop

De piek van het kerstpakketten seizoen is inmiddels in volle gang. De meeste bedrijven hebben hun kerstgeschenken inmiddels al besteld.

Echter komen er nog steeds bestellingen binnen. Dit hoeft in principe geen probleem op te leveren, maar sommige pakketten zijn inmiddels wel al helemaal uitverkocht. Uit ons assortiment zijn er nog steeds vele kerstpakketten te koop en uit voorraad leverbaar.

Wees er snel bij!

Zeker bij grote aantallen is het aan te raden de kerstpakketten zo snel mogelijk nog te bestellen. Van de meeste kerstpakketten is er maar een beperkte voorraad. Op deze site vindt u nog wel kerstpakketten die nog steeds te koop zijn. Indien ze niet op uitverkocht staan zijn deze nog leverbaar. Als u nog zeer grote aantallen wilt kopen zo laat in het seizoen dient u even (telefonisch) contact met ons op te nemen. Wellicht kunnen we samen met u in overleg tot een oplossing komen.

Klik op de afbeelding en bekijk onze website voor alle mogelijkheden!

Kerstpakketten te koop