Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Een klein deel staat reeds 'live'. Dit jaar is het belonen van medewerkers en relaties belangrijker dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer al onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

Kerstpakketten te koop

De piek van het kerstpakketten seizoen is inmiddels in volle gang. De meeste bedrijven hebben hun kerstgeschenken inmiddels al besteld.

Echter komen er nog steeds bestellingen binnen. Dit hoeft in principe geen probleem op te leveren, maar sommige pakketten zijn inmiddels wel al helemaal uitverkocht. Uit ons assortiment zijn er nog steeds vele kerstpakketten te koop en uit voorraad leverbaar.

Wees er snel bij!

Zeker bij grote aantallen is het aan te raden de kerstpakketten zo snel mogelijk nog te bestellen. Van de meeste kerstpakketten is er maar een beperkte voorraad. Op deze site vindt u nog wel kerstpakketten die nog steeds te koop zijn. Indien ze niet op uitverkocht staan zijn deze nog leverbaar. Als u nog zeer grote aantallen wilt kopen zo laat in het seizoen dient u even (telefonisch) contact met ons op te nemen. Wellicht kunnen we samen met u in overleg tot een oplossing komen.

Klik op de afbeelding en bekijk onze website voor alle mogelijkheden!

Kerstpakketten te koop