Kerstpakketten met een themalijnen

Ook in 2017 hebben wij weer het grootste online assortiment kerstpakketten van Nederland. Dit gevarieerde assortiment bestaat uit meer dan 1.000 verschillende kerstgeschenken. Met alle verschillende soorten kerstpakketten zit er geheid iets tussen voor uw personeel!

Mocht u op zoek zijn naar kerstpakketten met een thema, zoekt u dan niet verder! Op Kerstpakkettenplaza.nl hebben wij een ruime keuze aan kerstpakketten met themalijnen. Deze kerstgeschenken worden speciaal samengesteld op basis van een leuke themalijn.

De themalijnen kunnen onder andere betrekking hebben op een bepaald land, een stijl of een bijzonder thema. Door de inhoud en kleurensamenstelling van de kerstpakketten vormen deze een aantrekkelijk en samenhangend geheel.

Ieder jaar komen er weer leuke nieuwe themalijnen bij. Deze worden ontwikkeld waarbij rekening gehouden wordt met de nieuwste trends in kerstpakketten. De kerstpakketten met een thema vallen ieder jaar goed in de smaak bij de ontvangers.

Het leuke aan deze thema’s is dat u niet alleen kunt kiezen uit de thema’s die wij voor u geselecteerd hebben, maar ook uit andere nieuwe thema’s. Klik hier voor een overzicht van alle themalijnen die wij dit jaar aanbieden.  Zelf bieden wij meer dan 20 leuke thema’s aan in onze kerstpakketten. Mochten er producten zijn die u liever zou vervangen door iets anders, kunt u vanaf een afname van 50 stuks zelf uw kerstpakket samenstellen.

Zelf samenstellen kerstpakketten met een thema

Het zelf samenstellen van uw kerstpakketten is mogelijk in onze showrooms, op afspraak en tot 1 november. U heeft de keuze uit duizenden producten! Stel dat de kerstpakketten met een thema niet geheel voldoen aan uw wensen, kunt u producten wisselen, weglaten of toevoegen die u graag wilt. Bent u hierin geïnteresseerd? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij bespreken graag de mogelijkheden met u!

Om u een idee te geven van de kerstpakketten met een thema van dit jaar, zullen we er een paar voor u uitlichten.

Kerstpakketten met een thema 2017

Te beginnen met de themalijn ‘Coffee & More’. Dit thema is speciaal samengesteld voor alle koffieliefhebbers en liefhebbers van iets lekkers bij de koffie. De stijlvol verpakte foodproducten hebben een ambachtelijke uitstraling. Voor deze themalijn wordt versgemalen koffie als basis gebruikt. Dit wordt aangevuld met de lekkerste foodproducten, zoals chocolade cake of koekjes. De kerstpakketten met dit thema zijn echt ‘Chocolicious’!

Naast de leuke themalijn voor koffieliefhebbers, hebben we ook een stoere barbecue themalijn. Het thema ‘BBQ Masters’ is speciaal voor echte grillmasters (to be). De kerstpakketten met een thema ‘BBQ Masters’ bestaan uit stoere producten die heerlijk bij zullen dragen aan een complete barbecue maaltijd. Want ook tijdens de feestdagen kan er gebarbecued worden! Met deze mooie BBQ themalijn kunt u direct meesterlijk grillen.

De themalijn van ‘Happy winter mood’ zal u meteen in warme winterse sferen brengen. Het is een zeer sfeervol thema met hout en boomstammen als kenmerkende afbeeldingen op de verpakkingen. Om dit aan te vullen wordt er veel gebruikgemaakt van warme grijstinten. Dit zorgt voor rust en eenvoud van de producten, daardoor kunnen de foodartikelen goed gecombineerd worden met leuke hardware producten in de kerstpakketten.

De laatste themalijn die we graag voor u willen uitlichten, is het thema ‘With Compliments’. Het idee achter een kerstpakket is toch eigenlijk om uw medewerkers te laten merken dat u hen waardeert. Waar kan dat beter mee dan complimentjes? Deze themalijn is gefocust op waarderende en inspirerende teksten. Deze worden vermeld op de verpakkingen. De producten hebben een zwart/witte basis met een goud tintje, wat voor een chique uitstraling zorgt. Verras uw medewerkers en geef ze met behulp van deze ‘With Compliments’ thema producten een mooi compliment. Op een luchtige en stijlvolle manier.

Zoeken naar kerstpakketten met een thema

U kunt eenvoudig zoeken op kerstpakketten met een thema via de zoekbalk linksboven in de website. Typ uw gewenste themalijn in als zoekopdracht en u ziet direct alle kerstpakketten met dit thema. Mocht u vragen hebben over de kerstpakketten of over een themalijn, aarzel niet en neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag!

Kerstpakket Finest golden candle