Kerstpakketten tips 2016

Kerstpakketten tips 2016 – Het is weer de voor de nieuwe kerstpakketten tips 2016! Graag geven wij u handige tips waarneer u dit jaar verantwoordelijke bent voor het uitzoeken van de kerstpakketten 2016 voor uw bedrijf of organisatie. Mocht u vragen hebben, neem dan even contact op met onze klantenservice!

Kerstpakketten tips 2016

  1. Bepaal uw budget en houdt rekening met het feit dat de meeste prijzen excl. BTW of transportkosten getoond worden.
  2. Maak een keuze of u de kerstpakketten op de zaak geleverd wenst te hebben, of meerdere zakelijke bedrijfsadressen, particuliere adressen in Binnen- en/of Buitenland.
  3. Mag het nieuwe kerstpakket 2016 zaken bevatten als alcohol en varkensvlees
  4. Moet de inhoud louter bestaan uit de bekende A-merken of is dat niet van belang.
  5. Indien u veel kerstpakketten nodig hebt is het van belang om vroegtijdig contact op te nemen met uw leverancier, zeker als u een cadeau(hardware) in uw kerstpakket wenst.
  6. Zorg dat u bij de planning van de aflevering rekening houdt met het feit dat weers- en verkeersinvloeden de levertijd kunnen doen veranderen!!
  7. Zorg dat de geleverde kerstpakketten op redelijke wijze beschermd worden tegen water en bijvoorbeeld hoge temperaturen.
  8. Kijk naar de samenstelling binnen uw bedrijf, te denken valt aan bijvoorbeeld de verhouding man/vrouw en de leeftijdsopbouw en diverse geloofsovertuigingen.
  9. Kijk naar wat de afgelopen reeds geschonken is en wijk daarvan af.

Bovenstaande tips zijn bedoeld als basistips! Vragen?Twijfelt u? Geen nood, we hebben een team van kerstpakkettenspecialisten klaar staan om al uw vragen te beantwoorden. Doe uw voordeel en geniet van onze ervaring en expertise. Een belletje naar onze klantenservice. Met 15 jaar ervaring en meer dan 10.000 actieve klanten komen we er samen zeker uit. Ook als u een afspraak wenst te maken voor het bezoeken van een van onze showrooms staat het team klaar. Het is al mogelijk een kerstpakket volledig op maat te maken vanaf 50 stuks!

Via onderstaande button navigeert u naar de onze homepagina.

kerstpakketten tips 2016