Kerstpakketten Tips en trends 2016

Kerstpakketten Tips en trends 2016 – Al vroeg in het jaar gaan werkgevers, personeelsfunctionarissen en andere belanghebbende zich oriënteren op de Nederlandse kerstmarkt.
De volgende vraag is daarbij vaak de leidraad: “Op welke manier kunnen wij onze medewerkers en/of relaties op een leuke manier belonen voor het afgelopen jaar?”

Kerstpakkettenplaza.nl geeft eenvoudige tips en gaat dieper in op de Kerstpakketten trends 2016.

Jaarlijks produceren we diverse themalijnen voor onze kerstpakkettencollectie, hieronder laten we er alvast een aantal zien.

Kerstpakketten Tips en trends 2016; thema Out of the blue

De verfrissende nieuwe kerstpakketten lijn waarbij van ludieke tegeltjes en de gezelligste designs samengevoegd worden met bijzondere natuurlijke materialen. De kleurtrend van 2016? Blauw!  Kijk maar eens rondom u heen. Blauw zult u terug zien komen in serviezen en diverse woonaccesoires in 2016.

Kerstpakketten Tips en trends 2016

Kerstpakketten Tips en trends 2016; thema Door weer en wind

Ons kikkerlandje, land van de kaas, molens, houten klompen en natuurlijk de mooiste tulpen, en van onstuimig en onstabiel weer. Deze speciale kerstpakkettenlijn is ontwikkeld met ons mooie land in gedachte! Lekker guur weer met een kom snert lekker binnen opwarmen tijdens de gezellige kerstperiode! Onderstaand laat een aantal producten uit de heerlijk Hollandse kerstpakkettenlijn zien, mooi hé!

Kerstpakketten Tips en trends 2016

Kerstpakketten Tips en trend 2016; thema Raw

Een van de woontrends is industrieel en vintage. Deze lijn is een combinatie van aangetast metaal, ruige stoffen en robuust hout. Met RAW creëer je een stoer en eigentijds pakket.

Kerstpakketten Tips en trends 2016

Kerstpakketten Tips en trends 2016; thema La Cubanita

Zwoele salsaklanken, prachtige stranden, spannende cocktails en heerlijke tapas. Deze lijn heeft een levendig kleurenpallet met de typische straatbeelden van het eiland. Met deze lijn waan je jezelf in het Caraïbisch gebied. Geniet in Cubaanse sferen van onbeperkt tapas eten bij La Cubanita. Voor ieder wat wils!

Kerstpakketten Tips en trends 2016

Het is maar een kleine selectie van de nieuwe kerstpakketten thema lijnen van 2016. Binnenkort meer Kerstpakketten Tips en trends 2016. Voor onze volledige collectie navigeert u via onderstaande afbeelding naar home!

Kerstpakketten tips en trends 2016