Kerstpakketten 2019: de opvallendste trends

Kerstpakketten 2019: de opvallendste trends – Ook in 2019 zijn er weer vele aanbieders van originele kerstpakketten. Dat maakt het kiezen voor bedrijven voor een leuk en origineel kerst- of relatiegeschenk niet makkelijker. Kerstpakkettenplaza.nl heeft echter de meeste keuze aan traditionele kerstpakketten en kerstgeschenken. Met meer dan 1.300 verschillende kerstpakketten heeft de site het grootste assortiment online.

Kerstpakketten 2019: de opvallendste trend #1

Alle kerstpakketten volgen de nieuwste trends. Populair in 2019 zijn de fair trade kerstpakketten en andere duurzame kerstpakketten. Duurzaamheid is een veelvoorkomend aspect dat ook bij de keuze van een kerstpakket een steeds prominentere rol gaat spelen. Hierop spelen kerstpakketten leveranciers slim op in door kerstpakketten met een duurzame inhoud samen te stellen.

Trend #2

Eerlijkheid, biologisch en fair trade spelen hierin een belangrijke rol. Naast producten van Fair trade Original zijn er ook nog andere productielijnen met een eerlijk en duurzaam karakter. De producten van ‘’puur chique’’ zijn bijvoorbeeld 100% biologisch en de producten van Eerlijk & Eco hebben ook een duurzaam karakter. Daarom passen deze kerstpakketten volledig onder het Maatschappelijk Verantwoord ondernemen.

Kerstpakketten 2019: de opvallendste trends #3

De kerstgeschenken met een MVO karakter zullen waarschijnlijk weer uiterst populair worden in 2019.
Bedrijven stalen graag duurzaamheid uit naar hun personeel. Zo geven ze een signaal af dat ze op een eerlijke en verantwoorde wijze hun productieproces runnen. Deze boodschap willen ze graag ook meegeven aan hun medewerkers bij het geven van een kerstpakket.
Ook welness pakketten en Rituals kerstpakketten zijn een opvallende trend in 2019. De met veel zorg geselecteerde Rituals producten hebben ook een duurzaam karakter. De beste natuurlijke grondstoffen zijn hiervoor geselecteerd.

Kerstpakketten 2019: de opvallendste trend #4

Eigen keuze concepten en andere alternatieve kerstpakketten worden ook steeds meer besteld. Kerstpakkettenplaza.nl een bijzondere eigen keuze kerstpakketten concept waarbij werknemers zelf een leuk kerstgeschenk(en) kunnen kiezen. Alternatief wil zeggen: anders dan een standaard kerstpakket. Voorbeelden zijn cadeaubonnen, kunstbeelden of Belevenissen. Bij een Belevenis krijgt de ontvanger een culinair, avontuurlijk of leuk dagje weg aangeboden zoals een diner, hotelovernachting of een pretparkbezoek.
Kerstpakketten 2019: de opvallendste trends
Kerstpakketten 2019: de opvallendste trends