Wat zijn de kerstpakketten trends 2022

Kerstpakketten lijken al jaren hetzelfde, toch veranderen ze ieder jaar een klein beetje. De inhoud verandert, de omvang en de kwaliteit. Ook komen er ieder jaar weer nieuwe thema’s bij. De kerstpakketten trends van 2022 ontwikkelen wij veel eerder in het jaar al. Als leverancier van kerstpakketten met het grootste assortiment willen wij altijd inspelen op trends met originele kerstpakketten en unieke kerstgeschenken. Bent u benieuwd naar welke kerstpakketten trends van 2022 u uit kunt kijken?

Wees er op tijd

De beste maanden voor kerstpakketten 2022 zijn juli, augustus en september. Hoe later u bestelt, hoe minder keus u nog heeft. Hoewel we altijd last minute kerstpakketten kunnen leveren, is het assortiment in de zomermaanden het grootst. Tijd om vooruit te blikken op de kerstpakketten en thema’s in kerstgeschenken 2022. Van lokale producten tot stijlvolle luxe producten; 2022 heeft weer heel wat moois in petto om uw medewerkers mee te verrassen en uw waardering mee uit te spreken.

Lokale kerstpakketten

Kerstpakketten met lokale producten verwachten wij dat nog populairder worden. Het gebruik van lokale producten is een trend die wij zowel bij restaurants, winkels als andere bedrijven zien. Uiteraard zijn lokale biertjes heerlijk en inmiddels zitten overal ter wereld microbrouwerijen. Naast bier zit er nog veel meer lekkers voor bij de borrel in het kerstpakket. Ook als non-alcoholisch kerstpakket valt er te genieten met lokale worsten, kazen en ander lekkers.

Stijlvolle, exclusieve kerstpakketten

Mensen krijgen een steeds stijlvoller en mooier interieur. De inhoud van een kerstpakket van 10 jaar geleden zou hier niet meer bij passen. Vandaar dat de kerstpakketten trends van 2022, net als in 2021, steeds meer naar luxe gaan. Dit ziet u aan mooie interieuraccessoires waar het hele jaar van genoten kan worden en aan de hoge kwaliteit eten in kerstpakketten. Wij van Kerstpakkettenplaza.nl geven kwaliteitsgarantie, wij kopen alles zelf in waardoor we de kwaliteit makkelijk kunnen garanderen. Komt er iets beschadigd aan? Ook dan staan wij voor je klaar.

Duurzame kerstpakketten

Als we het over kwaliteit hebben, duurzaamheid is een onderwerp dat wij ook graag in de kerstpakketten aanbieden. In de duurzame kerstpakketten zitten bijvoorbeeld lekkere, hoge kwaliteit biologische producten, kweeksets en andere tuinproducten en keuken accessoires zoals mooie houten planken. U begrijpt, bij duurzame kerstpakketten wordt er ook niet op kwaliteit ingeleverd.

Wellness en verwen kerstpakketten

Je medewerkers of collega’s eens lekker verwennen met een wellness kerstpakket, dat is van alle tijden. De kwaliteit van de producten wordt steeds hoger. Heerlijke Rituals kerstpakketten zijn hier een goed voorbeeld van. Wees er echter wel snel bij, als de kerstpakketten trends van 2022 vergelijkbaar zijn aan 2021, zullen de Rituals kerstpakketten snel uitverkocht zijn.

Kerstpakketten corona tijd

Als corona ook in 2022 nog een issue blijft, dan verwachten wij weer extra drukte en extra uitgebreide kerstpakketten. Bedrijven willen hun medewerkers tijdens deze moeilijke tijd extra steun bieden, verwennen en verrassen. In de cijfers is het zichtbaar. Er waren in 2021 7 miljoen medewerkers in Nederland die een kerstpakket ontvingen. Ter vergelijking, in 2014 waren dit er maar 4,5 miljoen.

Brievenbus kerstpakketten

Ook de kleine kerstpakketten zullen naar verwachting een trend in 2022 zijn. Hoewel grote uitgebreide kerstpakketten een trend zijn, hoeft een kerstpakket niet groot te zijn om je blijk van waardering te uiten voor een medewerker, collega of relatie. De brievenbus kerstpakketten zijn ook ideaal voor medewerkers in andere landen. Bovendien kunnen kleine kerstpakketten ook in een klein budget passen. Hierdoor kunnen bedrijven die door corona zwaar getroffen zijn, toch nog iets doen. Hopelijk gaat 2022 weer voor de wind, maar anders hebben wij ook in de budget kerstpakketten weer de leukste thema’s.

Borrelpakket kerst

In 2021 is het digitaal vergaderen groot geworden, maar ook het digitaal borrelen met elkaar. En voor de vrijmibo werden ook buiten kerst om lekkere borrel pakketten verzonden. Met kerst verwachten medewerkers dit natuurlijk al helemaal. Lekkere biertjes, bijzondere wijn en allerlei bijpassende snacks. Het borrelpakket kerst verwachten wij dat een blijvertje wordt. Gaan de kerstborrels ook in 2022 niet door? Dan zeker zal het borrel kerstpakket bestellen bij de kerstpakketten trends van 2022 horen.

Gezonde kerstpakketten

In het nieuwe jaar heeft iedereen altijd goede voornemens. In plaats van het borrel kerstpakket, kunt u het ook over een andere boeg gooien. Wat dacht u van de food kerstpakketten met healthy en fit thema? Deze kerstpakketten bevatten sportaccessoires, gezond eten of bijvoorbeeld een blender. Als werkgever is het fijn om uw medewerkers gezond te houden, want gezonde mensen zijn blije mensen en dat zijn dan weer productieve mensen! Nog een voordeel van dit kerstpakket, wanneer u te laat was met kerstpakketten bestellen, dan kunnen de gezonde kerstpakketten ook perfect als nieuwjaarspakket gegeven worden.

Outdoor kamperen kerstpakket

Kamperen is hot, en zeker tijdens corona hoeft dit niet ver van huis te zijn. We ontdekken ons eigen land als nooit tevoren. Het aantal kampeerders in Nederland is fors gestegen. Maar wanneer je wilt kamperen, moet je wel de juiste spullen hebben. Denk aan een goede koffer, fijne schoenen, een lantaarn of een hangmat. Geef uw medewerkers de juiste spullen, inspiratie en een goede reden om deze outdoor of roadtrip spullen te gebruiken! Deze kerstpakketten trends van 2021 zien we zeker in 2022 terug.

Eigen kerstpakket kiezen

Zeker bij grote bedrijven is het moeilijk om één kerstpakket te kiezen voor alle medewerkers. Herkent u dit ook? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen namelijk kerstpakketten op maat maken, maar ook uw medewerkers een eigen kerstpakket samenstellen aanbieden. Zij krijgen dan een voucher waarmee ze zelf in onze kerstpakketten webshop de leukste dingen kunnen kiezen. U heeft er geen omkijken meer naar, en uw medewerkers of collega’s zijn altijd tevreden met hun kerstpakket.

Naast de thema’s in kerstpakketten trends van 2022 is er nog een ontwikkeling gaande. We uiten onze waardering naar meer mensen dan alleen collega’s. Omdat veel bedrijven met zzp’ers en externe partijen werken, is de trend ook om hen te verblijden met een blijk van waardering. De trend is kerstpakketten naar relaties sturen om samen te bouwen aan een goede toekomst. Dat is één van de kerstpakketten trends van 2022 die we zeker verwachten en ook hopen terug te zien.

Kerstpakkettentrends 2022
Bekijk de Kerstpakketten trends van 2022