Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Kerstpakketten trends van 2021

De kerstdagen komen er weer aan! Uw medewerkers verrassen met de meest trendy kerstpakketten? Ook al denkt u er misschien nog niet aan, kerstpakketten zijn een belangrijk moment in het jaar. Als u goed geïnformeerd bent over de kerstpakketten trends van 2021 slaat u de plank niet mis!

Het hele jaar zijn wij van Kerstpakkettenplaza.nl  bezig met kerstpakketten. Wij begrijpen ook dat u dat niet bent, vandaar deze blogs! Met het grootste assortiment van Nederland kan het natuurlijk wel eens moeilijk zijn om te kiezen. Wij hopen dat u na het lezen van dit blog beter uw keuze kunt maken tussen al die prachtige geschenken!

We zien in de kerstpakketten trends van 2021 veel themalijnen terugkomen. Werkgevers willen graag hun medewerkers verrassen met geschenken met een bepaald thema. Deze thema’s zijn bijvoorbeeld kerstpakketten met merken als ‘Urban Jungle’ of ‘delicious.’

Wij verwachten deze kerstpakkettentrends vaker te zien de aankomende jaren. De producten zijn van hoge kwaliteit en een kerstpakket met een thema geeft toch een speciaal gevoel. Die pakketten zijn ook goed te combineren met een bepaald kleurenthema, wat in de smaak valt.

Kerstpakketten trends van 2010: onwijs gaaf!

Een tijdloze kerstpakkettentrend die we ook dit jaar weer zien, zijn de foodpakketten. Mensen houden van lekker volle pakketten met mooie producten. Voor veel mensen draaien de kerstdagen ook voor een groot deel om lekker eten. Naast samen zijn willen zij ook gewoon genieten van de kerstpakkettentrends van 2021.

Foodpakketten en themalijnen zijn ook kerstpakketten-trends die goed te combineren zijn. De themalijn ‘Passie’ van Herman Den Blijker is hip, maar zit ook vol met lekker eten. Met een kerstpakket zoals deze schiet u dan ook zeker in de roos!

Wij raden u aan om de kerststemming in uw bedrijf op tijd te peilen. Zo kunt u op tijd een verantwoorde keuze maken. Tussen al die mooie pakketten zit er ongetwijfeld iets bij voor uw personeel. En anders kunt u altijd nog tussen de kerstpakketten-trends kijken!

Trends van 2018