Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Kerstpakketten trends van 2020

De kerstdagen komen er weer aan! Uw medewerkers verrassen met de meest trendy kerstpakketten? Ook al denkt u er misschien nog niet aan, kerstpakketten zijn een belangrijk moment in het jaar. Als u goed geïnformeerd bent over de kerstpakketten trends van 2020 slaat u de plank niet mis!

Het hele jaar zijn wij van Kerstpakkettenplaza.nl  bezig met kerstpakketten. Wij begrijpen ook dat u dat niet bent, vandaar deze blogs! Met het grootste assortiment van Nederland kan het natuurlijk wel eens moeilijk zijn om te kiezen. Wij hopen dat u na het lezen van dit blog beter uw keuze kunt maken tussen al die prachtige geschenken!

We zien in de kerstpakketten trends van 2020 veel themalijnen terugkomen. Werkgevers willen graag hun medewerkers verrassen met geschenken met een bepaald thema. Deze thema’s zijn bijvoorbeeld kerstpakketten met merken als ‘Urban Jungle’ of ‘delicious.’

Wij verwachten deze kerstpakkettentrends vaker te zien de aankomende jaren. De producten zijn van hoge kwaliteit en een kerstpakket met een thema geeft toch een speciaal gevoel. Die pakketten zijn ook goed te combineren met een bepaald kleurenthema, wat in de smaak valt.

Kerstpakketten trends van 2020: onwijs gaaf!

Een tijdloze kerstpakkettentrend die we ook dit jaar weer zien, zijn de foodpakketten. Mensen houden van lekker volle pakketten met mooie producten. Voor veel mensen draaien de kerstdagen ook voor een groot deel om lekker eten. Naast samen zijn willen zij ook gewoon genieten van de kerstpakkettentrends van 2020.

Foodpakketten en themalijnen zijn ook kerstpakketten-trends die goed te combineren zijn. De themalijn ‘Passie’ van Herman Den Blijker is hip, maar zit ook vol met lekker eten. Met een kerstpakket zoals deze schiet u dan ook zeker in de roos!

Wij raden u aan om de kerststemming in uw bedrijf op tijd te peilen. Zo kunt u op tijd een verantwoorde keuze maken. Tussen al die mooie pakketten zit er ongetwijfeld iets bij voor uw personeel. En anders kunt u altijd nog tussen de kerstpakketten-trends kijken!

Trends van 2018