Kerstpakketten uitdelen

Het kerstpakketten versturen en bezorgen wordt met de uiterste zorgvuldigheid gedaan. Het is in deze heel belangrijk dat jij je bestelling ruim op tijd bij Kerstpakkettenplaza plaatst. Dat is prettig voor jou, zodat je er niet meer aan hoeft de denken, want de rest doen wij. Dat is ook prettig voor ons, omdat wij graag aan je wensen voldoen. Ben je erg laat met het bestellen van de kerstpakketten, ook dan zullen wij alles op alles zetten om de kerstpakketten te bezorgen die je wil, maar we kunnen dan niet garanderen dat alles nog in voorraad is of nabesteld kan worden. Dus op tijd je order plaatsen is voor beide partijen een voordeel, zodat wij de cadeau op tijd en naar wens kunnen bezorgen op het overeengekomen tijdstip. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen of de vragen lezen.

Ben jij om wat voor reden dan ook niet aanwezig om de kerstpakketten op die dag in ontvangst te nemen dan komt de bezorger de volgende dag terug. Neem voor de bezorgdatum van de kerstpakketten geen datum die vlak voor de dag van uitreiken ligt. Neem de tijd daarvoor wat ruimer! Er kunnen zich calamiteiten voordoen zoals verkeershinder, weersinvloeden. Bijzonderheden betreffende het adres van aflevering horen wij graag tevoren van je.

Voorbeelden daarvan zijn: een grotere bestelwagen kan het adres niet bereiken, de levering dient plaats te vinden aan de achterzijde van het gebouw en zo zijn er nog meer bijzonderheden waar een bezorger tegenaan kan lopen. Voorkom frustratie en vergissingen door bijzonderheden even door te mailen. Soms wordt je bestelling in delen geleverd. Kijk naar de letters en/of cijfers van de pakketcodes. Zijn deze identiek dan komt je bestelling in één keer, zo niet dan komen de pakketten in gedeelten.

Vraag altijd een offerte aan, ook als je al zeker weet dat je een bestelling gaat plaatsen. Je zit bij de aanvraag van een offerte nergens aan vast. Het geeft je alleen maar voordelen, want je hebt meteen alles duidelijk en op mail staan. Je leest dan ook of je al dan niet verzendkosten moet betalen. Een offerte aanvragen, altijd doen, wat houdt je tegen? Bestel vervolgens op tijd, zodat de overhandiging van de kerstpakketten aan je personeel niet in het gedrang komt. Dus weet je wanneer je met je medewerkers de kerstborrel houdt en op dat moment de kerstcadeaus wil uitreiken, dan kun je de kerstgeschenken ruim te voren laten bezorgen.

Voucher uitdelen of versturen

Zit jouw bedrijf met diverse panden verdeeld over het land en wellicht zelfs in het buitenland? In dat geval kun je ervoor kiezen om aan je medewerkers vouchers uit te delen door deze per post te versturen naar hun huisadres als het onmogelijk is deze persoonlijk te overhandigen. Deze bezorging kost je per huisadres in Nederland 1 euro exclusief BTW extra (vraag altijd een offerte aan, dan weet je vooraf de kosten). Je kunt ook iemand op elk kantoor aanstellen, die dit dankbare klusje (overhandigen cadeau) van je overneemt. Je kunt een voucher (kerstcomplimenten) ook aan een kerstpakket toevoegen! Bij de voucher zit een duidelijke beschrijving hoe je moet handelen om je cadeau te verzilveren. Kom je er niet uit? Onze klantenservice helpt je graag verder.

Tijdschriftenbon uitdelen of versturen

Ook in dit digitale tijdperk zijn er nog steeds veel mensen blij met tijdschriften. Een tijdschriftenbon is daarom een leuk kerstcadeau. De vrije dagen in december of in het volgende jaar lenen zich er prima voor om nieuwe tijdschriften aan te schaffen. Met een tijdschriftenbon hoef jij als werkgever niet te weten van welke lectuur jouw personeel houdt. Jouw medewerkers kunnen zelf hun keuze maken. Een tijdschriftenbon is daarnaast ook eenvoudig om uit te delen en te versturen als jouw personeel verdeeld over het land werkt. Als iemand met de tijdschriftenbon een abonnement afsluit, dan loopt dit automatisch af. Tijdschriftenbonnen zijn verkrijgbaar in diverse prijzen.

Je kunt een tijdschriftenbon ook toevoegen aan een kerstpakket, zoals dat kan met een voucher. Het is altijd aan te raden om een offerte aan te vragen, dan weet je of er verzendkosten worden gerekend als de tijdschriftenbonnen op de huisadressen van je medewerkers moeten worden bezorgd. Ben je niet in staat om als werkgever, leidinggevende het kerstcadeau te overhandigen, verwerk dan een bedankje voor de getoonde inzet van het afgelopen jaar in de kerstboodschap die je toevoegt.