Kerstpakketten verrassing

Kerstpakketten verrassing – Wilt u uw medewerkers dit jaar op een bijzondere manier verrassen? Bestel dan vandaag nog een leuke Kerstpakketten verrassing! U laat de inhoud en samenstelling dan geheel aan ons over, maar wij garanderen u dat dit zeer leuke en attractieve kerstpakketten zijn.

De mooiste verrassings kerstpakketten, veel kwaliteit en natuurlijk de beste prijs. Hoe gaat dat dan? Omdat het ene pakket meer wordt verkocht dan het andere, en wij van elk pakket een bepaalde voorraad hebben kan het zijn dat wij bepaalde producten overhouden. Van deze producten maken wij dan weer elk jaar verrassingspakketten. Deze pakketten zijn dan extra rijk gevuld voor een lagere prijs in verhouding (wij willen immers van deze producten af dus bieden wij u dus extra voordelig aan.)

Deze aanbieding geldt niet alleen aan het einde van het seizoen. Voor het eind van ons seizoen geldt dat veel kerstpakketten zijn inmiddels uitverkocht en niet meer leverbaar. Om uw medewerkers en/of zakenrelaties toch nog op een leuke manier te verrassen hebben wij  deze speciale verrassingskerstpakketten samengesteld. Deze kunt u nog last minute bij ons bestellen!

Indien u in een vroeg stadium verrassingspakketten besteld is de verrassing natuurlijk compleet, ook voor u! Als stelregel kunnen we het volgende zeggen over de verrassingspakketten. Ongeveer gevuld met 25% geschenk en 75% fooditems! Ook wij weten op voorhand niet wat er in de pakketten zit temeer omdat het afhankelijk is van de beschikbare voorraad. De pakketten zijn echter jaarlijks een hit en dat is niet voor niets natuurlijk.

Kerstpakketten verrassing hét kerstpakket voor jong en oud!

Met onze ruime ervaring maken we met liefde onze verrassings kerstpakketten. Indien het verrassingspakket moet voldoen aan bijvoorbeeld Halal normen kunt u dat tijdens het bestelproces aangeven bij het vakje ‘Opmerkingen’ we houden hier natuurlijk rekening mee. Ook het bezorgen van onze pakketten vol verrassingen verzorgen we tot in de puntjes. De verrassingspakketten krijgen dezelfde proffesionele behandeling die u van ons gewend bent, dat is dan natuurlijk geen verrassing!

Klik op de afbeeliing om naar de mooiste verrassingspakketten van Nederland te gaan!

Kerstpakketten verrassing