Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Kerstpakketten voor iedereen

Kerstpakketten; de fijnste traditie van het jaar

Na een jaar hard werken is het tijd voor het kerstpakket. Elk jaar blijkt weer dat werknemers deze eeuwenoude traditie enorm waarderen. Wat voor soort kerstpakketten u ook kiest, het wordt u in dank afgenomen. De feestdagen gaan tenslotte over liefde en het uitspreken van je dank. Een kerstpakket is dé manier om dit te doen. Als uw medewerkers met de kerst kunnen genieten van een kerstcadeau, zullen ze nóg productiever zijn in het aankomende jaar. Daar plukt u uiteindelijk natuurlijk de vruchten van. Het is natuurlijk ook gewoon heel leuk om iets cadeau te doen, vindt u ook niet?

Een kerstpakket vol variatie

Er wordt de laatste jaren steeds meer aandacht besteed aan de inhoud van een kerstpakket. Steeds meer mensen geven kerstpakketten met hardware en combinaties worden creatiever. Bijvoorbeeld het kerstpakket met koelbox of rugzak. De afgelopen jaren vindt er steeds meer vernieuwing plaats in het kerstpakkettenlandschap. Het is geen wonder dat het kerstpakket al jaren populair blijft. Neem een kijkje bij de best verkochte kerstpakketten van dit jaar en laat je verrassen!

Kerstpakketten zijn cool!

Kerstcadeaus zijn al lang niet meer ouderwets. Met de nieuwste gadgets en hebbedingetjes zijn kerstpakketten hipper dan ooit! Op kerstpakkettenplaza.nl kunt u nu de meest flitsende kerstgeschenken bestellen, voor jong en oud. Daarnaast doneert u bij elk kerstpakket dat u bestelt GRATIS aan een goed doel naar keuze. Kies met u hart voor het juiste kerstpakket en goede doel. Hoe duurder het kerstpakket, hoe hoger de donatie aan uw goede doel. Hierdoor maakt u uw medewerkers niet alleen blij, u doet ook nog iets voor de samenleving. Dat ligt helemaal in de geest van de kerstgedachte.