Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Kerstpakketten voor iedereen

Kerstpakketten; de fijnste traditie van het jaar

Na een jaar hard werken is het tijd voor het kerstpakket. Elk jaar blijkt weer dat werknemers deze eeuwenoude traditie enorm waarderen. Wat voor soort kerstpakketten u ook kiest, het wordt u in dank afgenomen. De feestdagen gaan tenslotte over liefde en het uitspreken van je dank. Een kerstpakket is dé manier om dit te doen. Als uw medewerkers met de kerst kunnen genieten van een kerstcadeau, zullen ze nóg productiever zijn in het aankomende jaar. Daar plukt u uiteindelijk natuurlijk de vruchten van. Het is natuurlijk ook gewoon heel leuk om iets cadeau te doen, vindt u ook niet?

Een kerstpakket vol variatie

Er wordt de laatste jaren steeds meer aandacht besteed aan de inhoud van een kerstpakket. Steeds meer mensen geven kerstpakketten met hardware en combinaties worden creatiever. Bijvoorbeeld het kerstpakket met koelbox of rugzak. De afgelopen jaren vindt er steeds meer vernieuwing plaats in het kerstpakkettenlandschap. Het is geen wonder dat het kerstpakket al jaren populair blijft. Neem een kijkje bij de best verkochte kerstpakketten van dit jaar en laat je verrassen!

Kerstpakketten zijn cool!

Kerstcadeaus zijn al lang niet meer ouderwets. Met de nieuwste gadgets en hebbedingetjes zijn kerstpakketten hipper dan ooit! Op kerstpakkettenplaza.nl kunt u nu de meest flitsende kerstgeschenken bestellen, voor jong en oud. Daarnaast doneert u bij elk kerstpakket dat u bestelt GRATIS aan een goed doel naar keuze. Kies met u hart voor het juiste kerstpakket en goede doel. Hoe duurder het kerstpakket, hoe hoger de donatie aan uw goede doel. Hierdoor maakt u uw medewerkers niet alleen blij, u doet ook nog iets voor de samenleving. Dat ligt helemaal in de geest van de kerstgedachte.