Kerstpakketten voorraad

Door onze enorme kerstpakketten voorraad kunnen vele van onze kerstpakketten direct worden geleverd. In het begin van het kerstpakketten seizoen is er groot inkopen gedaan. Er zijn zoveel producten ingekocht om zo’n 500 stuks van ieder pakket samen te kunnen stellen. Is al vroeg duidelijk dat er een speciaal pakket heel hard gaat dan kan er soms nog bij geproduceerd worden. Helaas is dit niet altijd mogelijk vanwege bijzondere producten die niet zomaar snel ingekocht kunnen worden

Daarom is het verstandig uw pakketten tijdig te bestellen. Wij behandelen order op volgorde van binnenkomst. Mochten er niet voldoende pakketten geleverd kunnen worden en is er geen mogelijkheid meer om er meer bij te produceren dan raakt het kerstpakketten uitverkocht. Op de site geven wij u de actuele voorraad stand aan door pakketten op ‘uitverkocht’ te zetten. Zo heeft u altijd een actueel aanbod.

Kerstpakketten voorraad? Kerstpakkettenplaza.nl heeft de grootste voorraad van NL!

Wel kan het zo zijn dat hele grote aantallen niet meer leverbaar zijn.Ook al staat een pakket nog niet op uitverkocht. Bestel (zeker grote aantallen) daarom ook vroeg in het seizoen om teleurstelling te voorkomen.

Wanneer moet ik kerstpakketten bestellen?

Niets moet en alles mag. Heeft u een groot aantal kerstpakketten nodig? Dan is het verstandig om vroeg te bestellen. De pakketten zullen dan nooit uitverkocht zijn! Meestal hanteren wij de regele dat de fooditems nooit een probleem vormen. Voor de geschenken ligt dat wat anders. We zijn daarbij afhankelijk van eindleveranciers. ook onze eindleverancier hebben een beperkte capaciteit.

Indien u meer dan honderd kerstpakketten nodig heeft, raden wij u aan om in oktober te bestellen. Minder dan 100 kerstpakketten? Dan is het vaak geen probleem om in November de kerstpakketten te regelen. twijfelt u? Bel dan eens met onze klantenservice.

Als zin om de nieuwe kerstpakketten te bekijken? Klik dan op de onderstaande afbeelding en start met bekijken en selecteren van een leuk kerstpakket!

Kerstpakketten voorraad