Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Kerstpakketten wereldwinkel

Kerstpakketten wereldwinkel

In Nederland zijn er vele leveranciers van kerstpakketten, de meeste zijn tegenwoordig ook online op het internet te vinden. Vele zijn al bekend vanwege hun naam, zoals de kerstpakketten wereldwinkel. Deze leveranciers bestaan bekend om hun ‘eerlijke kerstpakketten’. Kerstpakkettenplaza is ook al meer dan 10 jaar actief en een gevestigde naam in deze kerstpakkettenbranche.

Kerstpakketten wereldwinkel – Duurzaam karakter

De kerstpakketten hebben een duurzaam karakter en daarom worden deze pakketten steeds belangrijker. Want steeds meer bedrijven willen hun bedrijfsproces zo duurzaam mogelijk inrichten. Een duurzaam en eerlijk kerstpakket past daar natuurlijk zeker bij! Wij hebben verschillende kerstgeschenken voor u in de aanbieding.

Themalijnen

In ons assortiment treft u vele eerlijke en Fair trade kerstgeschenken aan. Aan de verpakkingen van Fair Trade Original herkent u ze meteen. Echter hebben wij ook nog meerdere themalijnen die hieraan voldoen. Zoals de themalijn Eerlijk & Eco waarbij de duurzame speerpunten achterop de verpakkingen staan. Of biologische kerstpakketten die veelal fair trade van aard zijn. Milieuvriendelijk staat daarbij voorop.

Waarom kiezen voor een duurzaam kerstgeschenk?

Duurzaamheid is een belangrijk thema van deze tijd. Vele organisaties hebben al een beleid op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het is goed voor het imago van uw onderneming om dan ook te kiezen voor een duurzaam kerstgeschenk. Natuurlijk is dit niet de enige reden. De duurzame artikelen zijn heerlijk van smaak. De kwaliteit van deze producten zijn uitstekend. Ze stellen u niet teleur.

Bekijk direct ons assortiment op Kerstpakkettenplaza.nl, klik op de onderstaande afbeelding!

Kerstpakketten wereldwinkel