Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Kerstpakketten zelf samenstellen

Heeft u ons hele assortiment kerstpakketten al bekeken en toch nog geen keuze kunnen maken? Op Kerstpakkettenplaza.nl kunt u ook kerstpakketten zelf samenstellen! Ondanks dat wij het grootste en meest gevarieerde online assortiment kerstgeschenken aanbieden, kan het zo zijn dat u bepaalde producten wenst te vervangen of toe te voegen.

Kerstpakketten zelf samenstellen is mogelijk tot 1 november in een van onze showrooms. Dit kunt u doen vanaf een bestelling van 50 stuks. U heeft hierbij de keuze uit duizenden producten! We leggen u graag meer uit over de trend van het zelf samenstellen van kerstpakketten voor uw personeel.

Kerstpakket voldoet niet geheel aan uw wensen

Voldoen de kerstpakketten op onze website niet geheel aan uw wensen? Dan is het bij ons mogelijk om producten te wisselen, toe te voegen of weg te laten. We willen u erop attenderen dat het verstandig is om dit voor 1 november te doen. Op deze manier heeft u de meeste kans dat de door u gewenste artikelen nog voldoende op voorraad zijn of besteld kunnen worden.

Uw kerstpakketten zelf samenstellen in onze showrooms

Wij hebben verschillende showrooms waar u op afspraak kunt gaan kijken voor het samenstellen van uw kerstpakketten. Indien u geïnteresseerd bent in een kerstpakket op maat, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Zij bespreken graag de mogelijkheden met u.

U kunt voor het samenstellen van uw kerstpakketten ook gebruikmaken van de themalijnen die wij aanbieden. Deze kunt u hier vinden.

Kerstpakketten zelf samenstellen is de ideale manier om het perfecte kerstpakket te creëren voor uw medewerkers, u kent ze tenslotte het beste. Maak de leukste combinaties van de lekkerste foodproducten met prachtige hardware artikelen. U kunt het kerstcadeau zo gevarieerd maken als u zelf wilt.

Vindt u het toch te lastig om zelf een kerstpakket samen te stellen? Bekijk dan ons ruime assortiment en kies uit Traditionele kerstpakketten, Foodpakketten, Italiaanse kerstpakketten, Drankpakketten, Kunstzinnige kerstpakketten en Rituals- en wellnesspakketten. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een Tijdschriftenbon, Foto op linnen of Eigen Keuze Kerstpakketten, waar u uw medewerkers zelf kunt laten kiezen.

Keuzes maken