Kerstpakkettenplaza en goede doelen

Kerstpakkettenplaza steunt goede doelen door van elk verkocht kerstpakket en Sintpakket een bedrag af te dragen aan een goed doel dat u bepaalt. U bestelt kerstpakketten en Sintsurprises en u geeft daarbij meteen aan, aan welk goed doel wij een donatie mogen doen namens jouw bedrijf. Het is voor u geheel gratis en u doet automatisch mee als u bij ons de order van kerstgeschenken en Sintsurprises plaatst. U helpt ons om de goede doelen financieel te ondersteunen door ons uw kerstpakketten en Sintsurprises te laten verzorgen.

Kijk op de website welke doelen wij financieel ondersteunen. Heeft u zelf een goed doel voor ogen? Neem contact met ons op! Bij de afbeelding van de kerstpakketten en Sintgeschenken staat het bedrag vermeld dat wij per pakket namens uw bedrijf overmaken naar een goed doel. Een sympathieke actie, toch? Het kost u niets en toch steunt u een goed doel. Een mooi gebaar, zeker zo vlak voor de feestdagen. Naast een hele rij goede doelen kiezen wij elk jaar 3 speciale goede doelen die wij extra ondersteunen. Dat wil zeggen dat wij aan deze speciale goede doelen twee euro per verkocht kerstpakket afdragen. De kerstpakketten die hiervoor in aanmerking komen zijn duidelijk zichtbaar voor onze klanten.

Bij deze cadeaus staat namelijk het gouden twee euromunt logo. Dit jaar is er gekozen voor Kika, Natuurmonumenten en Voedselbanken Nederland. Wilt u door de aankoop van kerstcadeaus en Sintsurprises nog meer mensen blij maken dan alleen uw medewerkers, kies dan voor een bestelling van deze geschenken bij Kerstpakkettenplaza, zodat wij de goede doelen nog meer financieel kunnen ondersteunen. Een mooie kerstgedachte!

Kerstpakketten bestellen en goed doel steunen

Een fijne gedachte “zonder enige moeite en geheel gratis goede doelen financieel ondersteunen”. Dit is geen utopie, maar dit kan echt! Wanneer u hier graag aan mee wil helpen, gratis en automatisch, dan hoeft u alleen maar te kiezen voor Kerstpakkettenplaza. Wij verzorgen tot in de puntjes jouw Sintsurprises en kerstpakketten en ondersteunen financieel vele goede doelen.

Kerstpakketten bestellen en goede doelen steunen kan niet eenvoudiger dan op deze manier. Voor elk besteld kerstpakket en elke Sintsurprise draagt Kerstpakkettenplaza een bedrag af aan een goed doel. U bepaalt bij uw bestelling welk goed doel wij namens uw bedrijf financieel mogen ondersteunen. U hebt keuze uit veel goede doelen. Wilt u zelf een goed doel aandragen? Neem dan contact met ons op.

Welk goed doel wilt u steunen?

Welk goed doel wilt u gratis en automatisch financieel door ons laten steunen? Ja, u leest het goed, gratis en automatisch! Het kost u niets. U dient hiervoor alleen maar een bestelling van kerstpakketten en/of sinterklaaspakketten bij Kerstpakkettenplaza te plaatsen en een goed doel te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan het Wereld Natuur Fonds! Wij dragen het bedrag, afhankelijk van de prijs van het kerstgeschenk, af namens uw bedrijf. Heeft u ooit zo eenvoudig een goed doel gesteund? Wij doen dit al vele jaren naar grote tevredenheid en met veel succes. Goede redenen om hiermee door te gaan. Helpt u ons dit jaar om nog meer geld voor de goede doelen af te kunnen dragen? Er staan op onze website veel goede doelen genoemd. Heeft u zelf een goed doel dat u graag via ons zou willen steunen? Neem dan contact met ons op.

Gratis en automatisch goed doel steunen

Het is mogelijk om helemaal gratis en automatisch goede doelen te steunen. Wat moet u daarvoor doen? U dient dit jaar u kerstpakketten en Sinterklaaspakketten bij Kerstpakkettenplaza te bestellen om aan deze sympathieke actie mee te kunnen doen. Dit zal geen enkel probleem zijn, gezien ons mooie en zeer gevarieerde aanbod, de prima kwaliteit van alle cadeaus, onze eerlijke prijzen en  optimale service. Plaats een bestelling van fraaie kerstcadeaus en Sintsurprises en doe gratis en automatisch mee met onze jaarlijkse actie om goede doelen financieel te steunen. Kerstpakkettenplaza en goede doelen, dat is een goede combinatie.

Wilt u graag een ander goed doel steunen dan de goede doelen die wij op de website hebben vermeld? Neem contact met ons op! Een mooie afsluiting van het jaar bereikt u mede door de goede doelen een warm hart toe te dragen. Geef ons een order voor uw kerstpakketten en/of Sintsurprises en wij kunnen het goede doel van jouw keuze of een van de andere goede doelen, die wij noemen, financieel ondersteunen. Help ons helpen, bij voorbaat alvast hartelijke dank.

kerstpakketten-en-speciale-goede-doelen-2019