Wat leuk dat u onze site bezoekt!


We hebben vandaag een leuke dagdeal!Doorloop het offerte- of besteltraject en vul bij Uw klantcode SANTA1510 in en profiteer direct van een leuke korting!


Let op! Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en alleen geldig op 24 oktober 2021.


Kerstpakkettenplaza.nl; kerstpakketten met Thuiswinkel waarborg certificaat

Vandaag is het dan zover: Kerstpakkettenplaza.nl is als Nederlands eerste kerstpakketten leverancier welke Thuiswinkel waarborg gecertificeerd is! Met het lidmaatschap onderstrepen we verdere kwaliteits opbouw en transparantie.

Het Thuiswinkel Waarborg is het kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet. Thuiswinkel Waarborg is opgericht in 2001. Het keurmerk wordt door de Consumentenbond ondersteund.

Certificering Thuiswinkel Waarborg

De leden van Thuiswinkel.org worden jaarlijks gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. De bij de certificering geconstateerde werkwijzen en gehanteerde voorwaarden zijn in overeenstemming met relevante wet- en regelgeving en de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg van Thuiswinkel.org. Het waarborg functioneert niet als veiligheidscertificaat.

Juridische en financiële check

Webwinkels die het Thuiswinkel Waarborg voeren hebben een strenge juridische en financiële check doorstaan. Zij bieden de kopers de zekerheden van het Thuiswinkel Waarborg o.a.:

  • Weten met wie zij zaken doet en hoe zij het bedrijf gemakkelijk kunnen benaderen
  • Algemene voorwaarden zijn overeengekomen met de Consumentenbond
  • Veilige betaalomgeving
  • Onafhankelijke klachtenbemiddeling

Veilig naar een hoger niveau

Kerstpakketten leveranciers zijn zelf verantwoordelijk voor de beveiliging van hun websites. Thuiswinkel.org vindt veiligheid echter een zeer belangrijk thema en biedt haar leden daarom een aantal ‘tools’ aan om prioriteit aan veiligheid te geven.

Eén van de acties van Thuiswinkel.org is dat de vereniging alle websites van haar leden door middel van een geautomatiseerde securityscan wil laten controleren op de meest voorkomende veiligheidslekken. Deze scan wordt de leden gratis aangeboden en resulteert in een rapport dat wordt toegestuurd.

Veiligheid is niet alleen belangrijk voor ons, maar ook voor de klanten en het imago van de branche!

We zijn er dan ook bijzonder trots op en zullen blijvend werken aan het optimaliseren van onze processen en producten.

Wij danken u voor het in ons gestelde vertrouwen de afgelopen jaren.

Bekijk hier ons certificaat

Kerstpakkettenplaza.nl; kerstpakketten met Thuiswinkel waarborg certificaat