Kerststollen

Heerlijke Kerststollen van kerstpakkettenplaza.nl. Verras uw relaties, collega’s of vrienden eens met een uniek en vooral smaakvol geschenk, een kerststol!

Ook kerstpakketten met kerststollen vindt u bij Kerstpakkettenplaza.nl. Onze stollen zijn van de beste kwaliteit, ambachtelijk bereidt met echte roomboter en verse amandelspijs. Ook vindt u op Kerstpakkettenplaza.nl een prachtig ontbijtpakket met heerlijke kerststol!

Ambachtelijke bakker – Kerststollen

Naast kerststollen hebben wij ook heerlijke Sinterklaaspakketten. Hierbij kunt u denken aan een heerlijke amandelstaaf of speculaastaartje. Natuurlijk allemaal ambachtelijk bereidt met veel liefde. Verras uw medewerkers eens met Sinterklaas voor hun inzet. Dit hebben zij zeker verdiend. Het hele jaar hebben ze zich ingezet voor uw organisatie. Klik hieronder voor ons gehele assortiment Sinterklaaspakketten.

Kerststollen

 

Foodpakketten

Naast onze Sinterklaaspakketten hebben wij ook een uitgebreid assortiment foodpakketten. Ons assortiment foodpakketten is met zorg samengesteld voor u. Alle kleuren foodpakketten zijn aanwezig. Hier een kleine greep uit ons assortiment:

  • Blauwe foodpakketten
  • Groene foodpakketten
  • Zilveren foodpakketten
  • Gouden foodpakketten
  • Rode foodpakketten
  • Zwart foodpakketten

Foodpakketten worden door al uw medewerkers zeker gewaardeerd. Ze zijn elk jaar weer een topper om te geven en te krijgen. Uit ervaring is gebleken dat deze kerstgeschenken elk jaar weer een topper zijn onder alle kerstgeschenken. In onze foodpakketten vindt u altijd een groot aantal artikelen voor de prijs! Goed gevuld dus!

Al onze foodpakketten vindt u hieronder!

Kerststollen

Hoe maakt u een goede keuze?

Het kiezen van het juiste kerstpakket is elk jaar weer een lastige keuze. Wat heeft u vorig jaar al gegeven en wat is dit jaar origineel? Uit onze ervaring waarderen medewerkers een kerstpakket altijd! Dus u zult nooit een verkeerde keuze maken. Twijfelt u toch welk kerstpakket nou het juiste is voor uw medewerkers en/of relaties. Bel gerust naar onze klantenservice en zij zullen u een passend advies geven!

Neem uw tijd voor het maken van de juiste keuze en neem een kijkje op onze website! Kerstpakkettenplaza.nl, het grootste aanbod kerstpakketten van NL!

Kerststollen