Keuze kerstpakket

Keuze kerstpakket! – Op deze site vindt u de meeste keuze aan kerstpakketten! Het grootste online aanbod van kerstpakketten en kerstgeschenken. Naast traditionele en standaard kerstpakketten hebben wij ook verschillende vormen van eigen keuze kerstpakketten.

Als u zelf moeite heeft om een origineel kerstpakket te kiezen waarmee iedereen tevreden is dan is een eigen keuze concept een zeer goed alternatief. Elk bedrijf is vaak een gevarieerd personeelsbestand dus één geschenk dat voor iedereen geschikt is, is vaak moeilijk te vinden. Zo spelen geslacht en leeftijd een belangrijke rol. Ook de bedrijfstak en verschillende afdelingen maken het kiezen niet makkelijker. Daarom bieden wij u verschillende mogelijkheden om uw personeel zelf een kerstpakket te kiezen. Hiermee hebben zij zelf de vrije keuze om middels een brochure of via internet een kerstpakket te kiezen.

Eigen Keuze kerstpakket? Kies uit duizende producten!

Wij hebben een bijzonder eigen keuze kerstpakketten systeem : Kerstcomplimeneten, waarbij de medewerker zelf een kerstpakket mag kiezen. Dit eigen keuze kerstpakket bestaat uit een zeer fraaie collectie waaruit men uit de meest uiteenlopende food en non-food producten een eigen keuze mag maken.  Middels internet kunnen uw medewerkers een bestelling indienen. Ze kunnen dus zelf een geschikt kerstpakket kiezen. Alle bestellingen worden op het privé adres van uw medewerkers geleverd. Het zeer diverse aanbod aan producten uit de collectie maken dit tot een aantrekkelijk eigen keuze kerstpakket. Voor jong en oud is er een breed aanbod waardoor dit kerstgeschenk voor een ieder geschikt is. Dat maakt het kiezen van een kerstpakket wel heel makkelijk voor u!  Er is ook een mogelijkheid voor de medewerker om gewoon te kiezen voor een verrassingspakket!

Eigen Keuze kerstpakket? Laat uw medewerkers zelf kiezen!

Elke ontvanger krijgt een bepaald aantal complimenten(waardepunten) die hij of zij kan inwisselen voor het gewenste cadeau(s). De waardebon zit verpakt in een luxe geschenkverpakking. Thuis kan men zelf hun “kerstpakket” kiezen op de mooie website met duidelijk foto’s.  De bestellingen wordt dan snel thuis afgeleverd. Medewerkers loggen in op een eigen webpagina met uw bedrijfslogo en welkomsttekst. Dat maakt dit eigen keuze kerstpakket extra bijzonder en persoonlijk!

keuze kerstpakket