Kies het juiste kerstpakket

Kies het juiste kerstpakket – Het geven van kerstpakketten is een oude traditie in Nederland die nog steeds erg gewaardeerd wordt door uw medewerkers. Met het geven van het juiste kerstpakket bedankt u uw medewerkers voor hun inzet van het afgelopen jaar. Maar hoe kiest u het juiste kerstpakket?

Wat is uw budget?

Onze collectie van 2016 bevat meer dan 1.000 kerstpakketten. Het is lastig om alle kerstpakketten te bekijken en het juiste te kiezen. Er is namelijk zoveel keuze. Het is daarom van belang dat u eerst een budget bepaald. Op deze manier kunt u gemakkelijk het juiste assortiment aanklikken op onze website. Alle kerstpakketten zijn namelijk op prijs gesorteerd! Kies het juiste kerstpakket dit jaar!

Wellness kerstpakket, Eigen Keuze Kerstpakket of toch een traditioneel kerstpakket?

Daarnaast hebben wij een aantal thema’s voor uw uitgekozen. Geliefde kerstpakketten zijn onze wellness kerstpakketten. Ze zijn heerlijke ontspannend. Uw medewerkers beginnen fris en uitgerust aan 2017. Kerstcomplimenten (Eigen keuze kerstpakket) is een concept waarmee u uw medewerkers en/of relaties de mogelijk geeft of zelf een passend kerstgeschenk uit te zoeken. Zou weet u zeker dat u het juiste kerstpakket geeft. Traditionele kerstpakketten zijn kerstpakketten met voornamelijk foodartikelen. Vaak ook met een handig of hip hardware product. Door het maken van een keuze tussen deze verschillende soorten kerstpakketten bent u alweer een stap dichterbij het juiste kerstpakket.

Kies het juiste kerstpakket!

Nu u de prijscategorie en het soort kerstpakket heeft bepaald wordt het al een stuk gemakkelijker om een keuze te maken. Wij hebben veel kerstpakketten die voor al uw medewerkers geschikt kunnen zijn. Voor vrouwen en mannen, jong en oud het kan allemaal. Wilt u toch liever een kerstpakket voor vrouwen en een kerstpakket van mannen? Dat kan ook! Wij hebben verschillende kerstpakketten speciaal voor vrouwen en mannen.

Heeft u de keuze gemaakt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Een van onze medewerkers stuurt binnen een dag een passende offerte. Uw kunt deze gemakkelijk bevestigen door ‘ik ga akkoord met deze offerte’ terug te mailen. Komt u er niet uit met het kiezen van het juiste kerstpakket? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers van de klantenservice. Wij hebben al jaren lang ervaring en geven daarom graag advies!

Bekijk onze kerstpakketten door op de onderstaande afbeelding te klikken. Kies het juiste kerstpakket!

Kies het juiste kerstpakket