Kies je kerstpakketten 2022 online bij Kerstpakkettenplaza

Er zijn nogal wat voordelen om online je kerstpakketten te bestellen bij Kerstpakkettenplaza. De voordelen van online bestellen zullen je al bekend zijn, onder andere de snelle en korte digitale weg, die je doorloopt. Bij ons vind je genoeg over de kerstpakketten 2022! Een ander groot voordeel is dat je zelf het tijdstip kiest waarop je de webshop bezoekt en de kerstpakketten bestelt. Waarom zou je echter online voor Kerstpakkettenplaza moeten kiezen om je kerstpakketten te bestellen? Onze vaste klanten hebben het antwoord op deze vraag al gekregen.

Kerstpakketten 2022 voordelen

Wil jij die voordelen van ons bedrijf dit jaar ook ervaren? Wij heten je van harte welkom! We raden je aan om onze website goed te bekijken.Deze is zeer toegankelijk, overzichtelijk en duidelijk. Je krijgt hierdoor veel nuttige informatie over onze werkwijze, over maatschappelijk verantwoord ondernemen, over de goede doelen die wij elk jaar financieel steunen, de mogelijkheid om zelf kerstpakketten samen te stellen. Tevens krijg je een heel goed beeld van de inhoud van de kerstpakketten als je deze afbeeldingen in de webshop bekijkt. Ons aanbod aan kerstpakketten is verdeeld in diverse categorieën en prijsklassen. Ga je naar de afbeelding van een bepaald kerstpakket dan zie je hoe mooi het kerstgeschenk is. Je leest wat wij afdragen aan het goede doel.

Je ziet de prijs exclusief en inclusief BTW en als je klikt op meer info dan krijg je een beschrijving van de inhoud van het kerstpakket. Je kunt heel eenvoudig doorklikken naar een vorig of volgende kerstpakket. Het winkelen in onze shopshop is gezellig en heel eenvoudig. Heb je een keuze kunnen maken dan vraag je eerst een offerte aan, ook al ben je ervan overtuigd dat deze kerstpakketten jouw definitieve keuze zijn. Het is namelijk voor beide partijen prettig als gemaakt afspraken op mail staan.

Nog niet helemaal overtuigd of je gaat kiezen voor Kerstpakkettenplaza?

Ben je nog niet helemaal overtuigd of je voor Kerstpakkettenplaza moet kiezen lees dan de recensies. En hoe belangrijk vind je onze 10 beloften?

  • 100% kwaliteitsgarantie
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Optimale service
  • Reuze assortiment en grote voorraad
  • Goede bereikbaarheid van onze klantenservice
  • Stipte levering
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Meer dan 25.000 tevreden klanten
  • Volledig gecertificeerd
  • Laagste prijsgarantie

Voldoende redenen om met ons in de zee te gaan. Wij verzorgen de kerstpakketten voor jou en jouw medewerkers tot in de puntjes. En weet je, je tovert niet alleen blije gezichten van je medewerkers, maar ook de goede doelen varen er wel bij als jij bij ons je bestelling plaatst. Door jouw order kunnen wij de goede doelen financieel steunen. Het kost jou niets extra, je doet automatisch en gratis mee, als je bij ons je kerstpakketten 2022 en/of de Sintsurprises bestelt.

Fantastisch assortiment, voor ieder wat wils!

Het is elk jaar opnieuw een moeilijke klus om voor zoveel anderen (je werknemers) een geschikt cadeau te vinden. Ben je er echter van bewust dat een cadeau dat met aandacht is gekozen, een geschikt cadeau is. Ons uitgebreide en fraaie assortiment zorgt ervoor dat er wat te kiezen valt. De kerstpakketten bevatten vaak veel etenswaren en drinken, maar ook luxe artikelen en verzorgende producten zijn mogelijk.

Zelfs fraaie  (met een boodschap) zijn aanwezig in ons aanbod onder de naam kunstzinnige artikelen, de moeite waard om te bekijken, laat je erdoor inspireren. Je kunt ook overwegen om dit jaar de medewerkers zelf hun kerstpakket te laten samenstellen door kerstcomplimenten te overhandigen.

Jij bepaalt het bedrag en dat bedrag zetten wij om in punten. Deze bon vertegenwoordigt dus een aantal punten, waarmee bij ons gewinkeld en een cadeau betaald kan worden. Onze website informeert je hier tot in detail over, maar je kunt voor meer informatie ook altijd terecht bij onze klantenservice. Een traditioneel kerstpakket, een drankpakket, een kunstzinnig artikel, een wellnesskerstpakket, waardebonnen enz., zoals je leest, voor ieder wat wils.

Bij Kerstpakkettenplaza valt wat te kiezen

Als er voor de klanten wat te kiezen moet zijn, dan dient het assortiment groot te zijn. En een groot aanbod, dat heeft Kerstpakkettenplaza! Van de eenvoudige en goedkope kerstpakketten tot en met de luxe en exclusieve kerstpakketten. Er zitten in diverse categorieën en prijsklassen erg mooie verrassingspakketten, wat daar in zit….. dat blijft uiteraard ook voor jou geheim, maar het bedrag dat jij ervoor betaalt is gezien de inhoud laag. Het verrassingspakket zit in een feestelijke kerstdoos. Mooi om te geven en verrassend om te ontvangen.