Klanten zijn blij met onze kerstpakketten

Klanten zijn blij met onze kerstpakketten. En daar doe je het toch voor! Er is geen beter resultaat mogelijk dan 100% tevreden klanten. Dat zul jij beamen als je een eigen bedrijf runt. Er is geen betere reclame voor je bedrijf te bedenken dan de mond-tot-mondreclame en de mooie recensies van tevreden klanten op je website. Een van onze beloftes in onze top 10 is die 100% tevredenheidsgarantie. Daarnaast kunnen wij met trots zeggen dat dit ook geldt voor de kwaliteit van onze kerstpakketten.

100% kwaliteitsgarantie met onze kerstpakketten

Samen met onze uitstekende leveranciers streven wij naar optimale kwaliteit van onze producten en artikelen. Daar betaal jij een zeer redelijke prijs voor. Een goedkoop kerstpakket zal in kwaliteit niet achterblijven bij een duur kerstpakket. In het goedkope pakket zitten minder of andere producten, maar de producten zijn van eenzelfde kwaliteit als van de producten in een duurder pakket. Dit geldt voor etenswaren, lekkernijen, drank, verzorgende producten en andere. Er staat niet voor niets in onze top 10 van beloftes dat wij prima kwaliteit voor 100% garanderen.

Steeds meer klanten bestellen hun kerstpakketten bij Kerstpakkettenplaza

Natuurlijk is het voor ons goed nieuws dat steeds meer mensen hun kerstpakketten bij ons bestellen. Dit is echter ook goed nieuws voor jou. Je weet nu zeker dat jij je inkopen gaat doen bij een goed bedrijf, want bij een minder goed bedrijf wordt het niet drukker, maar krijg je leegloop van de zaak. Ook zul je mee profiteren van onze inkopen in het groot, want daardoor kunnen wij tegen scherpe prijzen leveren. Tegenover een groot klantenbestand kun je ook een groot assortiment en een grote voorraad zetten, allemaal voordelen!

Over tevredenheid gesproken…

Onze klanten zijn zeer tevreden dat blijkt uit de recensies en het groeiende aantal bestellingen. Klanten zijn tevreden over de inhoud, de kwaliteit en de prijs van het kerstpakket. Ook onze stipte levering in de drukke feestmaand geeft de klanten vertrouwen, waardoor zij met een gerust hart de verzorging van de kerstpakketten aan onze medewerkers overlaten. Onze vriendelijke aanpak, de vele mogelijkheden en de wensen waaraan wij proberen te voldoen, dit alles wordt in dank afgenomen. De hulp die wij verlenen bij het samenstellen van kerstpakketten wordt gezien als prima service. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je in alle  gevallen verder helpen. Klanten zijn erg te spreken over het feit dat wij de goede doelen in ons assortiment opnemen en duurzaamheid belangrijk vinden. Dit laatste vind je terug in de verpakking van de kerstpakketten, dozen, manden, tassen. Erg veel mooie reacties ontvangen wij over onze webshop en onze showrooms, waar je alle producten en artikelen kunt bewonderen en informatie krijgt over de inhoud van de pakketten. Er zijn dus redenen genoeg om door te gaan met onze kerstpakketten. Wij hebben voor 2017 het begin al gemaakt, door beurzen te bezoeken om in elk geval alvast de trend te kunnen bepalen. En ook voor dit jaar geldt dat wij pas tevreden zijn als onze klanten dat zijn. Heb je suggesties of ideeën die je met ons wil delen, graag!

Onze klantenservice is er voor jou

Straks is het weer zover. Werkgevers hebben onze webshop bekeken of zijn op bezoek geweest in een van onze showrooms. Er komen wellicht vragen in je op. Waar kun je dan terecht? In de showrooms zullen onze medewerkers je goed te woord kunnen staan en vragen beantwoorden naar aanleiding van de kerstpakketten en de mogelijkheden. Misschien wil je in je pakket net iets anders dan je ziet staan, dat kan in de meeste gevallen voor je geregeld worden. Je moet dan ten minste 50 kerstpakketten bestellen waarbij je iets wil ruilen. Ook wanneer je online gaat heb je deze mogelijkheid en dat kun je bespreken met de klantenservice die straks, zoals je van voorgaande jaren gewend bent, 24/7 voor je klaar staat. Ook met andere vragen en of opmerkingen kun je terecht bij onze vriendelijke klantenservice. Jij kunt bijvoorbeeld vragen hebben over de goede doelen die wij namens je steunen, over de verpakking van een kerstpakket. Ook via de mail kun je met ons in contact komen en je zult vervolgens snel een reactie ontvangen. Dit alles staat straks tot je beschikking om het kiezen, bestellen en ontvangen van de kerstpakketten voor 100% goed te laten verlopen.