Klassieke relatiegeschenken

Klassieke relatiegeschenken

Het geven van kerstpakketten aan uw medewerkers is een oude traditie in Nederland. Het is een mooie traditie die wij dan ook graag in stand houden. Met een mooi kerstpakket bedankt u uw medewerkers op een speciale manier. In het afgelopen jaar heeft u niet alleen samengewerkt met uw medewerkers. Ook uw zakenrelaties verdienen een bedankje.

Na een jaar fijn te hebben samengewerkt, wil u uw relaties bedanken. Kerstpakkettenplaza.nl heeft een groot assortiment kerstgeschenken voor uw zakenrelaties geselecteerd. Er zijn dit jaar relatiegeschenken in allerlei prijscategorieën. U kunt het zo gek maken als u zelf wilt. Wij geven hier een overzicht van ons assortiment.

Klassieke relatiegeschenken

Klassieke relatiegeschenken zijn toch wel de drankpakketten. Onze drankpakketten bestaan uit mooie kwaliteitswijnen, bierpakketten en luxe likeuren. De drankpakketten worden regelmatig aangevuld met heerlijke foodartikelen. Allemaal passend bij de luxe dranken. Zo hebben wij een Dutch Beerexperience kerstpakket. Leuk voor uw buitenlandse zakenrelaties. Speciaal dit jaar hebben wij een luxe proeverij van onder andere gin, likeur en wijnen. Drie verschillende uitvoeringen verpakt in een feestelijke box. Natuurlijk hebben wij ook de klassieke relatiegeschenken. De mooiste en lekkerste wijnen zijn voor u geselecteerd. Verpakt in een mooie koker of houten kist. Wilt u dit jaar gaan voor een echt knallend kerstgeschenk? Ga dan voor één van onze heerlijke champagnes.

Nog veel meer keuze…

Naast onze drankpakketten hebben wij nog veel meer klassieke relatiegeschenken. U vindt ze bij ons in alle prijscategorieën. Vanaf €7,95 heeft u al een mooi gevulde draagtas. De mooiste en lekkerste artikelen zijn voor u uitgezocht en worden verpakt in een chique papieren draagtas. Andere klassieke relatiegeschenken zijn onze foodpakketten. Deze hebben wij alle kleuren. Klassiek uitgevoerd in zwart of zilver, tot echte Hollandse foodpakketten. Genoeg keuze!

Het perfecte relatiegeschenk

Zoveel keuze, maar waar te beginnen? Elk jaar is het weer een lastige keuze om te maken, maar wel leuk om te doen! Het wordt namelijk erg gewaardeerd door uw relaties en medewerkers. Wij helpen u graag met het vinden van het perfecte relatiegeschenk. In onze webshop hebben we meer dan 1.000 kerstpakketten. Al onze kerstpakketten zijn ingedeeld op prijs, maar ook op verschillende thema’s. Dat maakt het voor u een stuk gemakkelijker. Als u nieuwsgierig bent naar een kerstpakket, kunt u meer informatie vinden door op het relatiegeschenk te klikken. Hier vindt u alle informatie over het uitgezochte geschenk.

Heeft u moeite met het kiezen van het juiste kerstpakket? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij staan graag voor u klaar. Door onze ruime ervaring weten wij wat gewaardeerd wordt. Door op de onderstaande afbeelding te klikken, komt u direct bij onze webshop terecht!

Klassieke relatiegeschenken