Kleurrijk kerstpakket

Een kleurrijk kerstpakket, een ideaal cadeau! Bij vrolijk denk je aan blijheid, een emotie die de omgeving verrijkt, die de omgeving een stuk mooier maakt, gezelliger. Bij vrolijk denk je tevens aan leuke kleuren, kleuren die je blij maken. Dat zou je met kerst in het kerstpakket terug kunnen laten komen. De keuze kan zijn een bepaalde kleur, maar ook een vrolijke verzameling van kleuren. De producten zelf hebben vaak al allerlei kleuren, daar kun je de verpakking op aan passen, door deze in een bepaalde kleur te houden of door juist te kiezen voor kleurloos, omdat de producten het geheel al voldoende kleur geven. Aan jou straks de keuze. Wij zorgen ervoor dat die keuze er is, een doorschijnende verpakking waardoor je meteen de inhoud van het pakket kunt bewonderen of een verpakking die vaker gebuikt kan worden. Denk daarbij aan een mooie doos, een leuke mand of een duurzame boodschappentas, die de plastic tasjes uit de supermarkten kan vervangen.

Mag het een beetje meer kleur zijn?

Het hoeft geen Pasen te zijn om vrolijke kleuren te gebruiken, ook kerst is daarvoor een prima gelegenheid. Kerst is immers het feest van een geboorte, we vieren nieuw leven en dat is een feestelijke gebeurtenis. Het kerstpakket mag daarom ook gerust opvallend kleurrijk zijn. Als je kijkt naar het traditioneel kerstpakket met veel verschillende etenswaren dan zorgt de inhoud van dit pakket al voor veel kleur. Elk pakje, elk product heeft zijn eigen kleur. Ook de verpakking kun je echter laten opvallen door kleurrijk uit te pakken.

Wij garanderen je dat onze kerstpakketten allemaal een schitterende uitstraling hebben. De een wat feller gekleurd dan de ander, weer een ander soort zal transparant zijn, waardoor de kleur door de inhoud wordt “gemaakt”. Dan is er ook de keuze voor een duurzame verpakking, een tas of een mand die je langdurig kunt gebruiken. Wat daarvan de trend is zul je binnenkort zien als je online onze kerstpakketten gaat bewonderen of wanneer onze showrooms voor je opengesteld zullen worden. Nee, geen saaie bedoeling voor kerst 2017. Wij pakken uit met fraaie kerstpakketten in allerlei kleuren. Er is er zeker een bij die je meteen aanspreekt.

Kleur van binnen en buiten

Kijk eens om je heen en voel hoe vrolijk je wordt van de prachtige kleuren. “Ik kom je leven kleuren”, zegt Rob de fantastische tuinman. En dat kan hij als geen ander! Je tuin en ook je interieur veranderen positief als je planten en bloemen toevoegt. Tijdens het lezen en bekijken van een mooi tijdschrift word je ook blij van de fraaie kleurenpracht. Hoe fraai oogt alles, als de zon er op schijnt? Kleur werkt positief op je gemoedstoestand, test het eens bij jezelf. Aan de diverse kleuren worden zelfs “krachten” of symbolen toegekend. Je zult er zeker enkele van kennen. Rood als symbool voor warmte, liefde, hartstocht; blauw als symbool voor kalmte, professionaliteit, oprechtheid; geel als symbool voor zonnig, vrolijk, gelukkig en vriendelijk; paars als symbool voor luxe, gezondheid, creativiteit; bruin voor landelijk en stoer; groen voor leven, fris en duurzaam; wit voor eenvoud en puurheid en oranje als symbool voor vuur, plezier en innovatie en zo zijn er nog meer kleuren die ergens symbool voor staan.

Kerst

Ook de kleur van een kerstpakket kan dus met de uiterste zorg worden gekozen, waarbij er zelfs een betekenis aan kan worden gegeven. Het hoeft uiteraard niet. Je kunt ook kiezen voor een vrolijk kerstpakket met alle kleuren van de regenboog. Toch zul je vaak kerstpakketten tegenkomen waarbij de kleuren van de accessoires precies passen bij de rest van de producten. Een kerstpakket met witte kaarsen en witte servetten en een mooie fles witte wijn verpakt in folie, een fraai geheel. Of je kiest voor heerlijke kersenbonbons in een leuk glazen schaaltje, een fles rode wijn, rode theelichtjes. Wat je ook kiest, je kunt kleur bekennen of je kiest voor de hele regenboog, wij zorgen ervoor dat het kerstpakket in al haar fraaiheid door jou in ons aanbod gevonden zal worden in één bepaalde kleur of net wat jij zoekt. Laat dat gerust aan ons over, want wij zijn ervaren en in de meeste gevallen voelen wij goed aan wat onze klanten willen. Wil jij afwijken van ons aanbod, maak een afspraak en wij zullen met je bespreken wat we voor je kunnen doen, veranderen. Trek op tijd aan de bel!!