Een bijzonder cadeau; kunstzinnige kerstpakketten

Herinner jij je onze kunstzinnige kerstpakketten van 2016? Wij hebben daarover veel positieve en leuke reacties gehad. Een goede reden om deze ook voor kerst 2017 aan te bieden. Je kunt de kunstzinnige kerstpakketten zien als een cadeau met een boodschap. Een prachtig voorwerp dat een mooie plek in huis verdient. Niemand van jouw medewerkers die een dergelijk bijzonder cadeau zal verwachten. Dit is een kerstpakket, als je eens wat anders cadeau wil doen, persoonlijk en origineel. Een prima cadeau om je gevoel en dankbaarheid te uiten aan je medewerkers en wellicht ook aan je zakelijke relaties. Cadeaus die de band onderstrepen en versterken. Zeer geschikte cadeaus om je relatie met je werknemers en zakenrelaties warm te houden. Heb je dit jaar samen met je team een grote prestatie geleverd of een belangrijke order binnengehaald, ook daarvoor kun je een speciaal voorwerp uitkiezen. Een voorwerp dat uitbeeldt wat jij voelt, een voorwerp dat dankbaarheid toont.

Een bijzonder cadeau voor een prachtig team

Is de samenwerking binnen jouw bedrijf prettig en hecht? Staan de neuzen allemaal dezelfde kant op? Kijk dan naar het aanbod van de kunstzinnige kerstpakketten. Een bijzonder cadeau voor een prachtig team. “Een beeld zegt meer dan duizend woorden!” Daarmee kun je deze artikelen het beste omschrijven, daarmee zeg je alles wat je onder woorden wil brengen. Een speciaal cadeau dat in goede aarde zal vallen, heel bijzonder! Bewonder deze collectie. Het is een heel persoonlijke keuze welk voorwerp er in jouw situatie het meest geschikt is. Fijn dat er wat te kiezen valt, jij voelt wat er het beste past bij jouw medewerkers in combinatie met het bedrijf. Misschien een goed idee om ook je zakenrelaties een passend kunstzinnig voorwerp cadeau te doen.

Dit cadeau spreekt boekdelen

Een kunstzinnig kerstpakket met een boodschap, speciaal voor jouw medewerkers spreekt boekdelen. Ken jij jouw medewerkers goed genoeg om te kiezen voor een kunstzinnig kerstpakket? Bekijk het fraaie aanbod en kies wat er goed bij je mensen past. Heb je een groot bedrijf en sta je daarom wat verder van de medewerkers af, schakel de personeelsvereniging in om je hierbij te ondersteunen. Niet teveel mensen uiteraard, want het is juist zo leuk als het een verrassing blijft. Wat wil jij onder woorden brengen met een kunstzinnig voorwerp? De meeste voorwerpen spreken voor zich, aan andere kun jij zelf een boodschap “hangen”. Dat is juist zo leuk aan kunstzinnige voorwerpen, iedereen heeft er zo zijn of haar eigen mening en/of gedachte over. Iedereen geeft er een eigen uitleg aan en dat kan leiden tot leuke gesprekken en nieuwe inzichten. Daarom kun je stellen dat kunstzinnige voorwerpen boekdelen spreken en meer zeggen dan duizend woorden.

Variatie in uitvoering

Alle kunstzinnige kerstpakketten dragen een boodschap in zich. Er is variatie in uitvoering van de boodschap die je wil meegeven. Ook voor zakenrelaties zijn er bijzondere kunstzinnige cadeaus te vinden, die bijdragen aan een langdurige samenwerking. Kunstzinnige cadeaus, daar moet je even bij stil staan en bij jezelf nagaan wat je erbij voelt en probeer te bedenken wat dit bij de ontvanger teweeg zal brengen. Zou de boodschap overkomen zoals jij wil? Je kunt er natuurlijk in jouw kerstpraatje tijdens de kerstborrel bijvoorbeeld naar verwijzen en erbij vertellen wat jouw motivatie was om juist voor dit cadeau te kiezen. Het aanbod heeft variatie in de uitvoering van de kunstzinnige voorwerpen, maar soms is de boodschap dezelfde. Er bestaan ook diverse prijsklassen. Welk kunstzinnig voorwerp spreekt boekdelen in jouw situatie en die van je mensen en van het bedrijf? Een dergelijk cadeau moet je echt zelf uitkiezen, alleen jij weet welke boodschap je ermee wil geven.

Je houdt ervan of niet!

Wil je graag anders dan anders voor de dag komen tijdens de feestdagen. Met de kunstzinnige kerstpakketten van Kerstpakkettenplaza gaat dat gegarandeerd lukken. Kunstzinnige voorwerpen beelden een gevoel uit, iets dat je samen hebt meegemaakt, iets waaraan je samen hebt gewerkt. Het is daarom ook een zeer persoonlijk cadeau en alleen jij weet wat er geschikt is voor jouw werknemers. Je zult ook de inschatting kunnen maken of jij jouw mensen hier blij mee maakt. Bij kunstzinnige voorwerpen is het namelijk zo dat je ervan houdt of je vindt het maar niets. Wat je gaat doen, beslis je zelf, overweeg een en ander en maak je keuze. Er is nu nog voldoende tijd. Naast onze kunstzinnige kerstpakketten hebben we ook voldoende andere cadeaus waaruit jij kunt kiezen, als je twijfelt of je met dit cadeau het doel haalt dat je voor ogen hebt.