Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Kunstzinnige kerstpakketten bestellen

Gaat u dit jaar met de feestdagen eens wat anders cadeau geven aan uw personeel en wilt u kunstzinnige kerstpakketten bestellen? Gelukkig hoeft u dan niet meer verder te zoeken, want bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres! Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. Kunstzinnige kerstpakketten is daarom een hele goede keuze en daarin helpen wij u graag verder.

U kunt nu een ware kunstcollectie gebruiken om de band met uw medewerkers en of relaties te onderstrepen. Wij hebben voor u een mooie selectie gemaakt van diverse thema’s. U kunt dan uw gevoel en uw dankbaarheid uiten op een hele speciale manier. Weet u al op welke manier u dat dit jaar wilt doen of hoe dat u het dit jaar aan gaat pakken? Denkt u eens aan een originele manier die wij u zojuist hebben voorgelegd.

Een prachtig idee, een kunstzinnig kerstpakket en u kunt er op rekenen dat dit een mooi gebaar gaat zijn en uw medewerkers zullen het zich ook nog lange tijd herinneren. Wilt u ook dat zij aan u blijven denken als zij een mooi beeld zien? Mooie kunst? Het is een veelzeggend gebaar en daar kunt u nu gebruik van maken. Kiest u daarom nu ook voor onze optie en laat u zich door ons fraaie aanbod uitgebreide kunstzinnige kerstpakketten inspireren. Wordt u er enthousiast van? Dan kunt u deze geschenken gemakkelijk online bestellen.

Mogelijkheden kunstzinnige kerstpakketten bestellen

Er worden bij ons veel mooie kunstzinnige kerstpakketten aangeboden en welke u gaat kiezen beslist u uiteraard helemaal zelf. U kunt hierbij kijken naar het ontwerp en dan een keuze maken wat u het mooiste vindt. Maar u kunt uw keuze ook maken door te kijken naar het budget. U weet vast en zeker wel wat het totale budget is wat u uit kunt geven. Of welk bedrag u per werknemer uit wilt geven aan een cadeau voor de feestdagen. Als u dat namelijk weet kan er veel gerichter wat moois gekozen worden.

Gaat u daarom nu ook bij ons bekijken welke kunstzinnige kerstpakketten er besteld kunnen worden, want aan de hand daarvan kan de keuze snel gemaakt worden. Wij staan voor u klaar als u vragen heeft over onze kunstzinnige kerstpakketten, daarnaast kunnen wij ook met u meedenken en dan bekijken wat het meest geschikt  is om voor uw medewerkers te kopen dit jaar. Maar u kent uw personeel het beste dus daarom is het raadzaam dat u eerst bij ons komt kijken welke kunstzinnige kerstpakketten u mooi vindt en deze kunnen dan besteld worden.

Online kijken en bestellen maar

Bij ons kunt u altijd online bekijken wat de mogelijkheden zijn als het over de kunstzinnige kerstpakketten gaat. U kunt deze dan ook direct online bestellen en dat is alleen maar uw voordeel. Gaat u daarom nu ook snel bekijken wat de voordelen zijn en bestel bij ons de kunstzinnige kerstpakketten. Wij staan voor u klaar en het zou zomaar kunnen zijn dat u vragen heeft over het aanbod, de kosten, of over de bestellingen zelf.

Onze klantenservice staat dan voor u klaar en u kunt ons altijd bellen, maar ook via onze website kunt u contact met ons opnemen. Het ligt er maar net aan wat voor u een makkelijke optie is. Wij staan voor u klaar en daarom horen wij het graag als wij u van dienst mogen zijn. Heeft u een vraag over onze kunstzinnige kerstpakketten, aarzel niet, maar stel uw vraag. Wij doen ieder jaar weer ons uiterste best om een mooie collectie te plaatsen en dat is gelukt! Gaat u daarom nu inspiratie op doen op onze site en kies zelf een mooi beeld uit waar dat u uw medewerkers mee wilt verrassen.

Dit jaar wordt weer een groot feest dat kunnen wij u nu alvast vertellen! Bekijk hier onze mogelijkheden voor 2016! Door op de onderstaande afbeelding te klikken komt u direct op de goede pagina terecht!

Kunstzinnige kerstpakketten bestellen