Laat je inspireren door onze kerstartikelen

Wij, medewerkers van Kerstpakkettenplaza, zijn trots op ons succes van 2017 en op onze jarenlange ervaring met kerstartikelen.De vele positieve reacties motiveren en stimuleren ons om er ook dit jaar weer een groot en geslaagd kerstpakkettenfeest van te maken. Wij zijn trots op ons succes en daar pluk jij de vruchten van. Wij zijn namelijk gemotiveerder dan ooit om er ook dit jaar een grandioos succes van te maken.

We stoppen niet met veranderen, verbeteren, controleren totdat jij en wij 100% tevreden zijn over de hele linie en over de hele weg die de kerstpakketten afleggen. Dat is een belofte die veel inzet vereist van al onze medewerkers, maar zoals je van ons weet, maken wij die belofte waar. Trots zijn zorgt er niet voor dat we nu kunnen rusten, het zorgt er juist voor dat we een stapje extra zetten voor al onze klanten. We hopen daardoor ons resultaat uit het verleden te kunnen evenaren. We proberen zelfs of we het succes kunnen overtreffen en daar profiteer jij van! Ondervind het door (ook) dit jaar je kerstpakketten bij ons te bestellen.

Reuze aanbod kerstartikelen

Om fraaie kerstpakketten te kunnen samenstellen is het wel prettig om keuze te hebben uit vele kerstartikelen. Het reuze aanbod, dat je straks online kunt bewonderen, zorgt hier voor. Je kunt over een poosje ook weer terecht in onze showrooms om de artikelen te kunnen zien en voelen. Dit hebben veel klanten als erg prettig ervaren. Het zelf samenstellen door de werkgever van de kerstpakketten voor zijn of haar personeel is steeds populairder geworden. Het zien van zoveel kerstartikelen kan je inspireren. In de showrooms kunnen onze medewerkers je verder helpen als je vragen hebt of advies wil. Online staat onze klantenservice voor je klaar. Je ziet de trends voor kerst 2017 zowel online als in onze showroom. Het is een gezellige terugkerende gebeurtenis, de voorbereidingen voor kerst 2017, het grote en gevarieerde aanbod kerstartikelen draagt daar positief aan bij.

Variatie kerstartikelen

Juist de enorme variatie aan kerstartikelen maakt het samenstellen van de kerstpakketten tot een leuke bezigheid. Je kunt kerstpakketten bestellen zoals jij ze straks op de afbeeldingen ziet, maar je kunt er ook voor kiezen om zelf een kerstpakket samen te stellen. Dat kun je in een van onze showrooms doen die straks weer voor je worden geopend, maar dat kan ook online. Je kiest een bestaand kerstpakket en neemt contact op met onze klantenservice. Een van onze medewerkers staat je vriendelijk te woord en zal je verder helpen als je zelf een kerstpakket wil samenstellen, artikelen wil ruilen tegen andere. Daar zijn enkele voorwaarden aan verbonden namelijk: je plaatst de bestelling op tijd en je bestelt minimaal 50 kerstpakketten.

Kerstpakketten

Jouw bestelling wordt dan volgens jouw wensen geleverd. Hiervan maken veel mensen gebruik. Waarschijnlijk speelt de variatie aan kerstartikelen daarbij een rol. Er is zoveel moois en lekkers waaruit je een keuze moet maken. Jij wil een kerstpakket dat goed past bij de medewerkers en dat kan door gebruik te maken van de mogelijkheid om producten en artikelen te ruilen.

Nu al op zoek naar kerstartikelen

Leuke gebeurtenissen regelen en daarvoor de juiste voorbereidingen treffen, daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Zo denken wij daar ook over. Daarom zijn we nu al druk bezig met het zoeken naar de mooiste, lekkerste, grappigste, meest verzorgende producten en artikelen voor het feest van Sinterklaas en kerst 2017. Jij mag nog even wachten. Als jij je toch wil bezighouden met de voorbereidingen bekijk dan alvast wat je budget is voor deze feestdagen. Je kunt ook al bedenken wat jij je werknemers gaat geven: een traditioneel kerstpakket, een foodpakket, een wellnesspakket, een goede doelen pakket (welk goede doel?), een drankpakket. De inhoud ervan wordt binnenkort bekend gemaakt, dus blijf Kerstpakkettenplaza nu al volgen. Betrek jij dit jaar je zakenrelaties er ook bij, een drankpakket bijvoorbeeld? Genoeg stof voor je om over na te denken, terwijl wij ons bezig houden met de inhoud van de pakketten, de variatie van inhoud en prijs, de trends en uiteraard de kwaliteit. Laat dit gerust aan ons over, door onze jarenlange ervaring kennen wij de beste leveranciers. Wij weten dat werkgevers het beste willen voor hun personeel, dus met minder nemen wij ook geen genoegen. Daar kun je van op aan!