Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg, paaspakket of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Last minute kerstpakket bestellen

Ook u wilt 2016 uiteraard mooi afsluiten met uw medewerkers. De traditie van het uitreiken van een  kerstpakket kan u daarbij helpen. U weet dat het over enkele weken al zover is, hebt u de bestelling al geplaatst? Prima, dan zult u de geheel verzorgde kerstpakketten op tijd ontvangen.

Bent u nog niet in de gelegenheid geweest om u met de keuze van de kerstpakketten bezig te houden? Ook in dat geval is er geen man overboord, bij ons kunt u zelfs nog last minute een kerstpakket bestellen. Wij doen er alles aan om u op tijd te voorzien van uw bestelling.

Last minute kerstpakket bestellen – Beter laat dan nooit

Beter last minute een kerstpakket bestellen dan nooit. Sta niet met lege handen als u de kersttoespraak gaat houden. Houd de traditie van het kerstpakket in ere! Wij helpen u graag een handje en zorgen ervoor dat u goed verzorgde kerstpakketten ontvangt, waarmee u hoge ogen zult gooien. Bang voor de kosten? Laat u door ons informeren, wij hebben vele mogelijkheden voor u om uw medewerkers een kerstpakket te kunnen overhandigen ook met een klein budget. Neem contact met ons op, het is nog niet te laat.

U bent nog niet de laatste

U komt er achter dat u de kerstpakketten voor uw medewerkers nog niet heeft geregeld. Geen nood, het kan nog steeds. Ook last minute een kerstpakket bestellen behoort bij ons tot de mogelijkheden. En ook de laatste kerstpakketten gaan pas bij ons weg als ze helemaal toppie zijn, goed verzorgd, van  prima kwaliteit en feestelijk verpakt, zoals iedereen die ons kent dit van ons verwacht. Ga naar onze site en geniet van het fraaie aanbod, maak uw keuze en plaats de bestelling. Langer wachten zouden wij u niet aanraden, want de voorraad slinkt hard. Als u niet teleurgesteld wilt worden, plaatst u nog deze week uw bestelling van de kerstpakketten.

Het eerste jaar van uw bedrijf is bijna voorbij

Het jaar 2016 is wel heel bijzonder geweest voor u als u dit jaar een bedrijf bent begonnen. Tijd om dit te vieren met uw medewerkers. En omdat alles dit jaar voor de eerste keer gebeurt, kunt u weleens iets vergeten en dat is heel menselijk. De kerstpakketten bijvoorbeeld, zijn deze al besteld? Het is een mooie traditie om met kerst uw medewerkers te bedanken voor een heel jaar hard werken en klaar staan voor het bedrijf. Last minute een kerstpakket bestellen kan bij ons. Doe mee aan de prachtige traditie en verras uw medewerkers met een mooi kerstpakket.

Ook keuze bij Last minute kerstpakket bestellen

Ga naar onze site en bekijk de fraaie pakketten. Plaats een bestelling en nu niet meer uitstellen, want kerst komt razendsnel dichterbij. Wilt u er verzekerd van zijn dat u de kerstpakketten krijgt die u wenst en wilt u er zeker van zijn dat deze op tijd geleverd kunnen worden, maak dan nu uw keuze en geef die aan ons door. Wij werken er met man en macht aan om alles op tijd en goed geregeld te krijgen ook de last minute kerstpakketten.

Last minute kerstpakket bestellen