Lente, desondanks de gedachte bij kerst!

Wij, van Kerstpakkettenplaza, zijn al met de voorbereidingen voor kerst bezig. Vind je dat raar? Het lijkt inderdaad allemaal wat vroeg in het jaar, het is nota bene lente! Er gaan echter veel voorbereidende werkzaamheden aan vooraf, voordat wij je een schitterend en gevarieerd assortiment artikelen en producten, die in onze kerstpakketten komen, kunnen tonen. En omdat wij niet snel tevreden zijn kost het tijd. We zijn niet zomaar met alles tevreden, de kwaliteit moet namelijk goed zijn, daarom gaan wij niet over één nacht ijs, maar nemen de tijd ons te oriënteren. Wij bezoeken beurzen en zijn kritisch omdat we jou straks het beste van het beste willen tonen, zodat jij met de feestdagen met een fraai kerstpakket voor de dag komt bij je medewerkers.

We willen jou 100% tevreden zien anders is onze missie niet geslaagd. En mede daarom moeten we reeds in de lente zin hebben in kerst en met de voorbereidingen beginnen. Met al dat moois is dat helemaal niet moeilijk om ons er nu al in te verdiepen. Juist nu er nog geen tijdsdruk en kerststress meespelen, kunnen we zeggen dat we elke dag genieten van onze werkzaamheden met betrekking tot kerst 2017. Als we nog even terugblikken naar kerst 2016, dan is het resultaat van toen onze drijfveer om er weer tegenaan te gaan. De resultaten waren prima en de reacties van onze klanten waren lovend. En vooral dat laatste geeft ons energie!

Onze klanten rekenen in december 2017 weer op ons en wij zullen hun vertrouwen niet beschamen, maar ook nieuwe klanten heten wij uiteraard van harte welkom. We doen ons uiterste best om iedereen 100% tevreden te stellen door alleen prima kwaliteit te leveren, door de keuze uit een ruim aanbod in diverse prijsklassen, door goede service te bieden en persoonlijke aandacht te schenken aan onze klanten, onze potentiële klanten en aan de kerstpakketten. Kerst begint voor ons al in de lente!

Kerstpakketten

Terwijl jij geniet van de eerste warme dagen in de lente…..

Terwijl jij geniet op je terras of op je balkon van de eerste zonnestralen in de lente zijn wij op zoek naar de meest geschikte producten en artikelen voor onze kerstpakketten 2017. Door veel te kijken en beurzen te bezoeken krijgen we volop inspiratie en ideeën om de kerstpakketten 2017 voor jou en je werknemers te laten slagen. We letten op kwaliteit, op prijs, op inhoud, op de trend van kerst 2017, op de favoriete kerstpakketten en zorgen ervoor dat er straks wat te kiezen valt. De kwaliteit krijg je die je van ons bent gewend. De trend houden we nog even geheim.

Er komen ook weer kerstpakketten in diverse prijsklassen, zodat het voor iedere werkgever mogelijk is ook dit jaar weer gezellig mee te doen met de traditie van de kerstpakketten. Ook de goede doelen hebben wederom onze aandacht en worden straks aan je bekend gemaakt. Bij ons is al veel bekend over de kerstpakketten. We moeten nog even wachten met jullie informeren, maar hebben er nu al zin in om al dat moois online te zetten. Nog even geduld en we kunnen laten zien waaraan we in dit voorjaar hebben gewerkt.

We werken naar iets moois toe

We zijn er al een poosje mee bezig om fraaie kerstpakketten samen te stellen, om producten en artikelen te kiezen die we je straks graag tonen, online en in onze showrooms. In ons achterhoofd zitten uiteraard nog steeds de favoriete kerstpakketten van voorgaande jaren, maar we staan ook open voor een nieuwe inhoud. We weten ook dat er steeds meer werkgevers liever zelf hun kerstpakket samenstellen en ook daar houden we rekening mee. We willen namelijk alle klanten tevreden stellen.

De trend van kerst 2017 speelt uiteraard ook een rol. Kortom: het aanbod zal wederom heel divers zijn. Wij werken op dit moment naar mooie eindproducten toe, waarmee jij kunt schitteren bij je medewerkers. Eindproducten uit verschillende categorieën wat betreft inhoud en eindproducten uit diverse prijsklassen, zodat jij straks gericht op zoek kunt gaan in onze showroom en/of online om een kerstpakket te kiezen dat aan al je verwachtingen voldoet en ook prima binnen je budget valt. Wij zijn met iets moois bezig en jij kunt dat moois binnenkort ook bewonderen. Wanneer? We houden je op de hoogte.