Leuke tips Sint geschenken

Leuke tips Sint geschenken

Ieder jaar pakken veel mensen weer groots uit met pakjesavond. Ook de volwassenen worden dit jaar zeker niet vergeten! U kunt namelijk bij ons erg veel mooie Sint geschenken bestellen. Daar kunt u uw personeel mee verrassen.

Er kunnen kleine sint geschenken worden besteld, maar u kunt ook voor een grotere surprise kiezen. Het ligt er een beetje aan voor hoeveel mensen u iets uit wilt kiezen. Natuurlijk ook wat het budget is per persoon. Gaat u daarom van te voren eerst bekijken wat u te besteden heeft. Aan de hand daarvan kunt u zich bij ons laten inspireren.

Leuke tips Sint geschenken – ons assortiment

Als u een kijkje gaat nemen bij onze Sinterklaaspakketten dan ziet u meteen wat de selectie is van 2016. Loopt het water bij u ook al in de mond? Ook dit jaar hebben wij weer veel leuke geschenken uitgekozen en daar kunt u nu een keuze in maken. Het is van belang dat u goed kijkt naar wat er in een pakket zit. Zodat u een leuk cadeau kunt geven aan uw medewerkers. Misschien is het de eerste keer dat u met sinterklaas wat cadeau gaat geven aan anderen, maar het kan ook zijn dat u het vaker heeft gedaan.

Hoe dan ook, het is leuk om ieder jaar uw personeel weer op een originele manier te verrassen, daarvoor kunt u ieder jaar wat anders uitkiezen. Zo kunt u dit jaar een chocoladeletter kiezen, of kiest u misschien toch voor de schuimpjes en andere lekkernijen? Er is zoveel keuze, dat het verstandig is om even de tijd te nemen om alles te bekijken. De afbeeldingen geven u een duidelijk beeld van de mogelijkheden en dit maakt het kiezen van een leuk sint geschenk een stuk gemakkelijker.

Leuke Sinterklaas geschenken kiezen

Het is altijd  leuk om een cadeau voor anderen uit te kiezen, maar het kan ook lastig zijn. Het is daarom goed dat u nu gaat bekijken wat de mogelijkheden zijn. Kinderen zijn gek van alle lekkernijen, maar u als volwassene toch ook? Daarom is het leuk om wat voor uw medewerkers te doen. Zij zullen namelijk erg verrast zijn, maar oh wat zullen ze smullen! Taai taai, schuimpjes, pepernoten of toch chocolade? Het past allemaal bij pakjesavond. En onze ervaring leert ons dat een extraatje voor uw medewerkers hen motiveert om af en toe een tandje bij te zetten als de werkzaamheden daarom vragen.

Verrast u daarom ook de mensen om u heen eens wat extra en laat merken dat u blij bent met de inzet en de samenwerking. Het zal u en uw bedrijf meer dan goed doen dus niet meer wachten of twijfelen, maar snel een keuze maken en uitkijken naar het moment dat u uw mensen kunt verrassen!

Vragen over Sint geschenken?

Als u vragen heeft over de sint geschenken, dan zijn wij er om u te helpen. Op onze website kunt u het contactformulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Maar u kunt ons ook bellen en dan kunnen onze medewerkers uw vragen direct beantwoorden. U weet daardoor meteen waar dat u aan toe bent en dat hebben wij graag! Kwaliteit en tevreden klanten, een ruim aanbod en veel inspiratie, daar staan wij voor en dat delen wij graag met u!

Voor meer informatie of vragen nodigen wij u graag uit om het aanbod bij sinterklaaspakketten te bekijken en snel een keuze te maken. Als u op tijd een keuze maakt, dan zijn de producten op voorraad of wij kunnen ze nog nabestellen. Wij stellen u namelijk niet graag teleur en willen graag dat u een mooi sint geschenk aan uw personeel kunt overhandigen. Ook dit jaar hebben wij weer een mooie selectie gemaakt en deze kunt u nu bewonderen! Wij hopen u snel van dienst te mogen zijn, want wij genieten van de voorbereidingen van de leuke surprises, waarmee u uw personeel op 5 december kunt verrassen.

Bekijk hier onze collectie!

Leuke tips Sint geschenken