Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Luxe kerstpakketten bestellen voor personeel?

Luxe kerstpakketten bestellen voor personeel kan hier!

Het is weer mogelijk om online uw luxe kerstpakketten te kopen. De collectie van kerstpakkettenplaza.nl voorziet ruim in uw wensen. Evenals afgelopen jaren hebben wij weer ontzettend ons best gedaan. Alles om uw kerstpakkettenwensen in vervulling te laten gaan. Zo ook het assortiment luxe kerstpakketten! Bent u in een gulle bui of simpelweg ontzettend dankbaar? Laat dat deze kerst merken met één van onze chique kerstpakketten. Luxe kerstpakketten bestellen is leuk, ze krijgen is nog leuker!

Een teken van dank is altijd genieten

Het is het einde van het jaar. Uw medewerkers hebben zich een jaar lang ingezet voor het bedrijf. Wat doet u terug? Geeft u een kerstborrel of eindejaarsfeest? Worden er bonussen uitgedeeld of geeft u een speech? De vaste factor binnen dit alles is natuurlijk het kerstpakket. Voor de toppers die een jaar lang elke dag hard gewerkt hebben zijn er nu prachtige luxe kerstpakketten. Daarnaast kunt u uw medewerkers ook laten kiezen voor een leuke belevenis! Denk hierbij aan een heerlijke wellnessbehandeling in een kuuroord of een actief uitje. Luxe kerstpakketten bestellen is dus maar één van de vele goede keuzes die u kunt maken. Wij hebben er alle vertrouwen in dat u het perfecte geschenk voor uw bedrijf kiest.