Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Luxe kerstpakketten bestellen voor personeel?

Luxe kerstpakketten bestellen voor personeel kan hier!

Het is weer mogelijk om online uw luxe kerstpakketten te kopen. De collectie van kerstpakkettenplaza.nl voorziet ruim in uw wensen. Evenals afgelopen jaren hebben wij weer ontzettend ons best gedaan. Alles om uw kerstpakkettenwensen in vervulling te laten gaan. Zo ook het assortiment luxe kerstpakketten! Bent u in een gulle bui of simpelweg ontzettend dankbaar? Laat dat deze kerst merken met één van onze chique kerstpakketten. Luxe kerstpakketten bestellen is leuk, ze krijgen is nog leuker!

Een teken van dank is altijd genieten

Het is het einde van het jaar. Uw medewerkers hebben zich een jaar lang ingezet voor het bedrijf. Wat doet u terug? Geeft u een kerstborrel of eindejaarsfeest? Worden er bonussen uitgedeeld of geeft u een speech? De vaste factor binnen dit alles is natuurlijk het kerstpakket. Voor de toppers die een jaar lang elke dag hard gewerkt hebben zijn er nu prachtige luxe kerstpakketten. Daarnaast kunt u uw medewerkers ook laten kiezen voor een leuke belevenis! Denk hierbij aan een heerlijke wellnessbehandeling in een kuuroord of een actief uitje. Luxe kerstpakketten bestellen is dus maar één van de vele goede keuzes die u kunt maken. Wij hebben er alle vertrouwen in dat u het perfecte geschenk voor uw bedrijf kiest.