Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Maatschappelijk verantwoord kerstpakket

Er komen steeds meer verschillende kerstgeschenken op de markt. Bijvoorbeeld: Giftsets, wijnpakketten, eigen keuze kerstpakketten. U kunt het zo gek niet bedenken en het wordt met kerstmis gegeven. Voor u ieder jaar weer een leuke, maar best pittige klus om een mooi en origineel kerstpakket te kiezen voor uw medewerkers en zakenrelaties. Een kerstpakket is inmiddels niet meer weg te denken uit onze cultuur en maatschappij. Medewerkers vinden het bijna vanzelfsprekend dat zij een fraai kerstgeschenk ontvangen, wij vinden dat terecht!

Elk jaar nieuwe trends, meer aanbod, meer keuze. De laatste jaren is er ook de wereld van de kerstpakketten duidelijke veranderend. Meer oog voor MVO en het maatschappelijk verantwoorde kerstpakket! Een duurzaam kerstpakket is helemaal hot!

Duurzaam ondernemen; Maatschappelijk verantwoord kerstpakket

Wij spelen hier op in door het aanbod van maatschappelijk verantwoorde kerstpakketten te jaarlijks te vergroten. Want duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen is iets van ons allemaal. Het sociale, economische en het milieuaspect is steeds belangrijker bij de keuze voor een origineel kerstpakket. Daarom kiest men steeds vaker voor een kerstpakket met producten met aandacht voor mens en milieu.

Men wordt zich er steeds bewuster van dat de gevolgen van bedrijfsactiviteiten een fikse impact op de wereld en medemens hebben. Deze gevolgen willen we echter gezamenlijk natuurlijk zo veel mogelijk beperken. Te denken valt bijvoorbeeld aan het aanschaffen van FairTrade producten. Door de aankoop van deze producten wordt een duurzamere ontwikkeling gegarandeerd. De producenten krijgen een eerlijke prijs voor  producten en er wordt duurzaam geïnvesteerd in de ontwikkeling van het land. Ook bijvoorbeeld biologische producten, onderhevig aan de strenge milieueisen zijn een uitstekend idee en middel. Zo wordt rol van aandacht voor de natuur ook steeds belangrijker bij de aanschaf van een origineel kerstcadeau.

Goed doel; Maatschappelijk verantwoord kerstpakket

Maatschappelijk verantwoord kerstpakket voor bedrijven. Gratis en automatisch uw Goede doel steunen middels de aanschaf van Goede doelen kerstpakketten. Door de aanschaf van een kerstpakket wordt er direct of indirect een goed doel gesteund. U mag zelf een goed doel kiezen en laat zo uw maatschappelijke verantwoordelijkheid blijken. Hiermee geeft uw organisatie een duidelijke verantwoorde boodschap af naar haar medewerkers en de buitenwereld. Een doordachte keuze qua kerstpakket heeft zeker impact!

Maatschappelijk verantwoord kerstpakket
Maatschappelijk verantwoord kerstpakket