Maatschappelijk verantwoord kerstpakket

Er komen steeds meer verschillende kerstgeschenken op de markt. Bijvoorbeeld: Giftsets, wijnpakketten, eigen keuze kerstpakketten. U kunt het zo gek niet bedenken en het wordt met kerstmis gegeven. Voor u ieder jaar weer een leuke, maar best pittige klus om een mooi en origineel kerstpakket te kiezen voor uw medewerkers en zakenrelaties. Een kerstpakket is inmiddels niet meer weg te denken uit onze cultuur en maatschappij. Medewerkers vinden het bijna vanzelfsprekend dat zij een fraai kerstgeschenk ontvangen, wij vinden dat terecht!

Elk jaar nieuwe trends, meer aanbod, meer keuze. De laatste jaren is ook de wereld van de kerstpakketten duidelijk veranderend. Meer oog voor MVO en het maatschappelijk verantwoorde kerstpakket! Een duurzaam kerstpakket is helemaal hot!

Duurzaam ondernemen; Maatschappelijk verantwoord kerstpakket

Wij spelen hier op in door het aanbod van maatschappelijk verantwoorde kerstpakketten jaarlijks te vergroten. Want duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen is iets van ons allemaal. Het sociale, economische en het milieuaspect is steeds belangrijker bij de keuze voor een origineel kerstpakket. Daarom kiest men steeds vaker voor een kerstpakket met producten met aandacht voor mens en milieu.

Men wordt zich er steeds bewuster van dat de gevolgen van bedrijfsactiviteiten een fikse impact op de wereld en medemens hebben. Deze gevolgen willen we echter gezamenlijk natuurlijk zo veel mogelijk beperken. Te denken valt bijvoorbeeld aan het aanschaffen van FairTrade producten. Door de aankoop van deze producten wordt een duurzamere ontwikkeling gegarandeerd. De producenten krijgen een eerlijke prijs voor  producten en er wordt duurzaam geïnvesteerd in de ontwikkeling van het land. Ook bijvoorbeeld biologische producten, onderhevig aan de strenge milieueisen zijn een uitstekend idee en middel. Zo wordt de rol van aandacht voor de natuur ook steeds belangrijker bij de aanschaf van een origineel kerstcadeau.

Goed doel; Maatschappelijk verantwoord kerstpakket

Maatschappelijk verantwoord kerstpakket voor bedrijven. Gratis en automatisch uw Goede doel steunen middels de aanschaf van Goede doelen kerstpakketten. Door de aanschaf van een kerstpakket wordt er direct of indirect een goed doel gesteund. U mag zelf een goed doel kiezen en laat zo uw maatschappelijke verantwoordelijkheid blijken. Hiermee geeft uw organisatie een duidelijke verantwoorde boodschap af naar haar medewerkers en de buitenwereld. Een doordachte keuze qua kerstpakket heeft zeker impact!

Fairtrade kerstpakketten