Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Makro kerstpakketten

Inmiddels staat het assortiment kerstpakketten van 2021 online! Met meer dan 1.300 verschillende soorten bieden wij u het ruimste aanbod van Nederland. Wanneer u zoekt op kerstpakketten, komt u ook al gauw bij de Makro terecht. Een van de marktleiders op het gebied van kerstpakketten, een zeer goede en grote partij in de kerstpakkettenwereld.

Ook zijn er in ons ruime assortiment Makro kerstpakketten te vinden. Wij hebben al jaren een fijne samenwerking met Makro. Zo proberen wij ieder jaar weer de mooiste en voordeligste kerstpakketten aan te bieden op onze website. Op deze manier heeft u toegang tot de leuke kerstpakketten van Makro en kunt u ze bij ons ook nog eens goed vergelijken met andere soorten.

Makro kerstpakketten 2021

De pakketten van Makro worden ieder jaar met veel zorg en aandacht samengesteld door specialisten. Dat is ook zeker te zien aan de kerstgeschenken. Een voorbeeld van de Makro kerstpakketten ziet u hieronder, de Make-a-Wish-2020. Bij ons is dit pakket speciaal geselecteerd voor Make-a-Wish Nederland. Wanneer u dit Scandinavische pakket bij ons bestelt, doneren wij €2,- per pakket aan Make-a-Wish Nederland. Zo kunt u het prachtige pakket van Makro combineren met een goede daad voor uw medemens. Dit maakt het absoluut tot een geweldig kerstgeschenk!

Makro kerstpakketten
Kerstpakket: Make-a-Wish-topper

Heeft u vragen over een van de kerstpakketten op Kerstpakkettenplaza.nl? Neemt u gerust contact op met onze klantenservice! Zij zitten klaar om u te helpen en denken graag met u mee.

Bent u benieuwd naar de meest populaire kerstpakketten van dit jaar? Die hebben wij voor u op een rijtje gezet! De populairste kerstpakketten vindt u hier. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het bestellen? Kijk op onze pagina Bestellen, bezorgen, betalen of neem contact op met ons.