Medewerkers verrassen met een kerstpakket

Het salaris, de eindejaarsuitkering, onregelmatigheidstoeslag en het vakantiegeld, daar kunnen en mogen werknemers op rekenen, daar hebben ze recht op! Kies een kerstpakket! Een kerstpakket ontvangen van de werkgever is echter geen recht. Werknemers ontvangen een kerstpakket als extraatje, puur voor getoonde inzet voor het bedrijf, als een blijk van waardering. De werkgever is het niet verplicht om kerstpakketten uit te delen voor de feestdagen.

Het is een extraatje dat de werkgever zijn werknemers gunt. Daar wil jij toch ook aan meewerken? Daar wil jij als werkgever toch zeker geld voor opzij zetten en aandacht aan besteden? Ook voor zakenrelaties zou je hetzelfde kunnen doen als voor je medewerkers. Wanneer jij de contacten warm wil houden, de onderlinge band wil verstevigen en de fijne samenwerking wil onderstrepen dan is het geven van een kerstcadeau daarvoor een prima gelegenheid. Dat kan op diverse manieren. Bij Kerstpakkettenplaza heb je de keuze uit een fraai en groot aanbod. Onze 10 beloften, die je kunt lezen op onze website, zeggen je waar we voor staan en waar jij dus op kunt rekenen.

Onze 10 beloften op een rijtje

Onze 10 beloften kun je online lezen op onze website. Wat kun je van ons verwachten? Onderstaand staan onze tien beloften, zodat je daarvan meteen op de hoogte bent.

  • Beste service
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • 100% kwaliteitsgarantie
  • Jarenlange ervaring
  • Goed bereikbare klantenservice
  • Op tijd leveren van de kerstpakketten in binnen- en buitenland tot en met 23 december , mits de bestelling op tijd is geplaatst
  • Laagste prijsgarantie
  • Grootste aanbod en voorraad kerstpakketten
  • Meer dan 25.000 tevreden relaties
  • Volledig gecertificeerd

Als je dit zo leest hoef je toch zeker niet meer te twijfelen of je bij Kerstpakkettenplaza je kerstcadeau wil bestellen? Wil je reacties van onze klanten, lees dan de beoordelingen en de recensies, daar worden wij in elk geval vrolijk van.

Waarom hebben wij succes?

Vooropgesteld, zonder onze klanten behalen wij geen succes. Dank daarvoor! Ons succes hebben wij mede te danken aan onze fijne, vriendelijke, behulpzame medewerkers, die vaak een stapje meer moeten zetten als de kerstdrukte losbarst. Vergeet ook onze leveranciers niet, zij verkopen ons kwaliteit, alleen maar kwaliteit. Naast deze drie belangrijke groepen spelen er nog meer factoren mee.

Denk daarbij aan het grote aanbod en ruime voorraad, de variatie van producten en artikelen, de diverse prijsklassen, zodat elke werkgever in staat is om zijn of haar medewerkers een cadeautje te geven. Ook de mogelijkheid om wijzigingen aan te brengen aan de inhoud, het zelf samenstellen van de kerstpakketten vergroot ons succes. Ten slotte is de jarenlange ervaring ook een belangrijke factor die meeweegt in het succes. Deze ervaring helpt ons bij het helpen van de werkgevers om een geschikt kerstpakket te vinden en of samen te stellen. Kortom: succes komt niet aanwaaien, daar wordt hard voor gewerkt. Het fijne van succes is dat wij dit kunnen delen met onze klanten, zij profiteren ook van ons succes. En dat maakt het geven van cadeautjes erg prettig.

Kerstpakket om traditie te behouden

Je geeft je medewerkers een kerstpakket om iedereen een prettige kerst en gezellige feestdagen te wensen en om eens per jaar extra te laten blijken dat je blij bent met je medewerkers. Je toont waardering voor hun inzet. Op deze manier wordt de traditie van de kerstpakketten in ere gehouden. Deze traditie dateert uit begin 19e eeuw. Mensen gingen in bepaalde streken een boer en zijn gezin kerstwensen brengen en kregen dan wat te eten en te drinken aangeboden.

Ook het personeel van de boer, de knecht en de meid kregen wat extra’s en lekkers te eten en te drinken tijdens kerst. 2e Kerstdag kreeg het personeel van de boer een vrije dag en men kreeg eten en drinken mee voor thuis om daar kerst te vieren. Ambachtslieden namen deze gewoonte over. Later gaven ook bedrijven en organisaties kerstpakketten aan hun personeel. Militairen die voor lange tijd in het buitenland verblijven ontvangen met kerst ook vaak een pakket van het thuisfront.

Het geven van kerstpakketten is lang geleden ontstaan, maar is nog steeds bijzonder populair. De traditionele voedselpakketten blijven favoriet, maar worden ook regelmatig vervangen door cadeautjes, zoals luxe verzorgende producten. Een mooie ontwikkeling is het feit dat de goede doelen worden betrokken bij de kerstpakketten. Voor zakenrelaties worden vaak drankpakketten beschikbaar gesteld.