Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Nieuwe kerstpakketten 2016

Nieuwe kerstpakketten – Ieder seizoen heeft zijn charmes, maar met kerst is het toch wel het moment om een ieder te verrassen. Zowel uw medewerkers als uw zakelijke relaties stellen het natuurlijk op prijs een mooi kerstpakket te ontvangen. Dat treft! Onze inkopers zijn op dit moment druk in de weer om de nieuwste, mooiste, meest unieke en best smakende producten te selecteren voor in de nieuwe kerstpakketten.
Wij bieden naast een reeks van prachtige nieuwe kerstpakketten 2016 tevens een groot assortiment aan. Ook hebben we  kerstgeschenken zoals bijvoorbeeld met waardebonnen. De mooiste Rituals pakketten en kunstgeschenken. Maar het gaat in alle gevallen vooral om hoe wij de zaken regelen. Wij volgen en zetten trends. Wat gaat er aan vooraf: Het importeren van de producten voor in de kerstpakketten, vervolgens de selectie van deze producten die in de kerstpakketten ‘mogen’, het produceren van het uiteindelijke pakket en de uitlevering van kerstpakketten.

Wenst u op de hoogte gehouden te worden van de lancering van de nieuwe kerstpakketten 2016? Laat dan uw gegevens achter op onze homepage. Onze site is te benaderen door op de onderstaande afbeelding te klikken. Naast de lancering van de nieuwe kerstpakketten 2016, houden wij u gedurende het seizoen op de hoogte van statistieke en leuke weetjes en aanbiedingen.

Nieuwe kerstpakketten 2016 online bestellen? Nu nog eenvoudiger!

In 2016 is het nog eenvoudiger om de nieuwe kerstpakketten online te bestellen, geen moeilijke registratie procedures of loginprotocol. Gewoon bestellen zoals je als mens zou willen. Snel, veilig en betrouwbaar én binnen 5 minuten is het mogelijk om uw hele bestelling af te ronden. U ontvangt per ommegaande de bevestiging van uw kerstpakkettenbestelling – Dan hoeft u nog alleen te wachten en de kerstpakketten arriveren op de dag dat we overeengekomen zijn te leveren. Gemak dient de mens.Kerstpakkettenplaza.nl: een professionele en betrouwbare kerstpakkettenleverancier die al meer dan 15 jaar professioneel werkt. Neemt u gerust een kijkje in onze webshop!

Nieuwe kerstpakketten 2016