Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Nieuwe kerstpakketten site Kerstpakkettenplaza.nl

Nieuwe kerstpakketten site Kerstpakkettenplaza.nl

Om u dit jaar nog beter van dienst te kunnen zijn heeft kerstpakkettenplaza.nl in 2019 een volledig vernieuwde site gelanceerd. De nieuwe site toont naast vele luxe kerstpakketten ook voordelige kerstpakketten. Dat is natuurlijk handig, mocht uw budget dit jaar wat lager uitvallen. Wat de denken van de nieuwe Rituals kerstpakketten; vol, trendy en uitbundig. Met ons eigen keuze kerstpakketten laat u uw medewerkers zelf kiezen.

Waar ligt de nadruk op?

Deze kerst leggen we de nadruk op zwart-wit kerstpakketten, Italiaanse kerstpakketten, goud-zwart kerstgeschenken en Hollandse kerstpakketten. Ook zetten we trends van afgelopen jaar, zoals de rode kerstpakketten en Spaanse kerstpakketten, door. Traditionele kerstpakketten zoals luxe zwarte kerstcadeaus mogen ook niet ontbreken. Trendy kerstpakketten met limegroen komen dit jaar ook steeds meer op. De nieuwe kerstpakketten site kerstpakkettenplaza.nl is uniek in prachtige zilver-zwarte kerstpakketten. Ook de zwarte kerstgeschenken en gouden kerstpakketten zijn natuurlijk weer van de partij.

Vernieuwend en hip

Met onze nieuwe website slaan we de weg richting de toekomst in. We hebben het bestellen van kerstpakketten zo makkelijk mogelijk proberen te maken. Zo garanderen wij topkwaliteit. Uw gemak en keuzemogelijkheden zijn voor ons het belangrijkste. Alles staat in het teken van een fijne afloop. De nieuwe kerstpakketten site kerstpakkettenplaza.nl heeft alles in zich wat een moderne website moet hebben. Wij vinden het fantastisch gelukt!