Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Nieuwe kerstpakketten site Kerstpakkettenplaza.nl

Nieuwe kerstpakketten site Kerstpakkettenplaza.nl

Om u dit jaar nog beter van dienst te kunnen zijn heeft kerstpakkettenplaza.nl in 2019 een volledig vernieuwde site gelanceerd. De nieuwe site toont naast vele luxe kerstpakketten ook voordelige kerstpakketten. Dat is natuurlijk handig, mocht uw budget dit jaar wat lager uitvallen. Wat de denken van de nieuwe Rituals kerstpakketten; vol, trendy en uitbundig. Met ons eigen keuze kerstpakketten laat u uw medewerkers zelf kiezen.

Waar ligt de nadruk op?

Deze kerst leggen we de nadruk op zwart-wit kerstpakketten, Italiaanse kerstpakketten, goud-zwart kerstgeschenken en Hollandse kerstpakketten. Ook zetten we trends van afgelopen jaar, zoals de rode kerstpakketten en Spaanse kerstpakketten, door. Traditionele kerstpakketten zoals luxe zwarte kerstcadeaus mogen ook niet ontbreken. Trendy kerstpakketten met limegroen komen dit jaar ook steeds meer op. De nieuwe kerstpakketten site kerstpakkettenplaza.nl is uniek in prachtige zilver-zwarte kerstpakketten. Ook de zwarte kerstgeschenken en gouden kerstpakketten zijn natuurlijk weer van de partij.

Vernieuwend en hip

Met onze nieuwe website slaan we de weg richting de toekomst in. We hebben het bestellen van kerstpakketten zo makkelijk mogelijk proberen te maken. Zo garanderen wij topkwaliteit. Uw gemak en keuzemogelijkheden zijn voor ons het belangrijkste. Alles staat in het teken van een fijne afloop. De nieuwe kerstpakketten site kerstpakkettenplaza.nl heeft alles in zich wat een moderne website moet hebben. Wij vinden het fantastisch gelukt!