Online kerstpakketten bestellen, eenvoudig en snel

Wat is er nou gemakkelijker dan je personeel verrassen met een leuk kerstpakket dat je online kunt bestellen? We zijn ons er ook wel van bewust dat het nog lang niet zover is.

De lente is immers pas net begonnen, maar toch is het belangrijk dat je je alvast laat inspireren door de mogelijkheden die er zijn met onze kerstpakketten. Ieder jaar zijn we namelijk weer hard aan het werk om ervoor te zorgen dat we een aantrekkelijk assortiment hebben aan kerstpakketten. Ook dit jaar gaat dat er weer komen, maar nu willen we je er alvast op wijzen wat de opties zijn. Wij hebben namelijk verschillende manieren om onze kerstpakketten te bekijken en te bestellen. Daar leggen we je graag meer over uit.

Kerstpakketten online bekijken

Ieder jaar weer staan er ruim duizend kerstpakketten op onze website. Allemaal even mooi, van prima kwaliteit en goed gevuld. De vraag is alleen waar ben je precies naar op zoek? Groot of klein pakket, hoog of laag budget, speciaal thema of divers? Voor mannen of vrouwen? Bij onze kerstpakketten is echt overal aan gedacht en daarom kun je voor jouw medewerkers gegarandeerd een geschikt kerstpakket online vinden. Grote of kleine bedrijven, veel of weinig medewerkers, het kan bij ons allemaal geregeld worden, ongeacht je budget. Redenen genoeg om ons te blijven volgen!

Het hele jaar door zijn we namelijk druk bezig met de voorbereidingen van de kerstpakketten en dat is waar veel mensen niet bij stil staan. Voorbereidingen treffen, pakketten die samengesteld moeten worden en natuurlijk gaat het ook over de presentatie. We laten je graag zien hoe een pakket er in het echt uitziet, daarom zijn de foto’s ook zo belangrijk, net als de specificaties die je bij ieder pakket kunt vinden. Hier kun je namelijk lezen welke producten/geschenken zich in een kerstpakket bevinden. Het is voor jou als werkgever wel zo prettig om te weten waar je je medewerkers mee gaat verrassen.

Showroom bezoeken

Als bekend is welke kerstpakketten we dit jaar aanbieden, kun je deze bij ons ook in de showroom komen bekijken. Je hebt hierdoor nog een beter beeld van wat wij je kunnen bieden en hoe mooi dat de kerstpakketten er in werkelijkheid uitzien. Het voordeel als je alles van dichtbij kunt bekijken is dat je er ook een bepaald gevoel bij krijgt. Je hebt hierdoor nog beter het idee wat er bij je medewerkers past. Een speciaal thema of juist een pakket met van alles en nog wat?

Bij ons vind je het allemaal! In onze showroom kunnen de medewerkers altijd met je meekijken en met je meedenken over wat het beste bij jou, je personeel en bedrijf past. Wij begrijpen heel goed dat het voor jou als werkgever lastig kan zijn om een geschikt kerstpakket te vinden, dat goed aansluit bij alle medewerkers van je bedrijf. Als je bepaalde wensen hebt, kun je deze aan onze medewerkers doorgeven en dan kijken ze samen met jou in de showroom wat de opties zijn. Wanneer onze showroom weer open is zullen we dat hier direct bekend maken, dus houd onze site goed in de gaten!

Kerstpakketten 2017 inspiratie

Eigen kerstpakketten samenstellen

Bij ons heb je ook de mogelijkheid om straks je eigen kerstpakketten samen te stellen. Het kan zijn dat je heel specifieke wensen hebt, of dat je een kerstpakket voor ogen hebt dat hier niet wordt aangeboden. Geen zorgen, hiervoor kun je ook onze showroom bezoeken of contact opnemen met onze betrokken en ervaren medewerkers. Wij denken allemaal graag met je mee en bij ons kun je dus ook voor een eigen budget een kerstpakket samenstellen.

Over een tijdje kerstpakketten bestellen

Je hebt bij ons ontzettend veel keuze en over een tijdje staan alle kerstpakketten weer overzichtelijk voor je klaar, zodat je je keuze kunt maken. Een werkgever heeft een pittige taak om wat moois voor zijn personeel uit te kiezen. Je wilt wellicht niet elk jaar voor hetzelfde kiezen, dus laat je creativiteit er op los. Neem de tijd om er naar toe te leven en bekijk onze site alvast elke dag om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. Bedenk ook meteen wat de voordelen voor je zijn als je bij ons je kerstpakketten gaat bestellen. Wanneer je al klant bent hoeven we je niet meer te overtuigen. Zorg dat je ons assortiment straks goed kent. Aan ons aanbod zal het niet liggen, wij garanderen je dat je ook dit jaar weer een geweldig kerstpakket cadeau kunt doen aan je medewerkers!