Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Personaliseren kerstpakket

Personaliseren kerstpakket – Sommige klanten willen graag het kerstpakket personaliseren. Hierdoor geven ze er een extra persoonlijk tintje aan en geven ze een eigen boodschap mee.
Er zijn verschillende mogelijkheden om een pakket te personaliseren. Leuk is het natuurlijk om een geheel eigen pakket samen te stellen. Maar u kunt ook gewoon een pakket op de site uitkiezen en daar een persoonlijke kaart of andere boodschap aan toevoegen. Dit kan een kerstwens zijn of een bedankje voor het werk van afgelopen jaar. Dit maakt het een stuk persoonlijker en in het algemeen wordt dat zeer gewaardeerd onder de ontvangers.

Personaliseren kerstpakket? Super leuk om te doen!

Het wordt helemaal persoonlijk als u ze ook nog eens persoonlijk uitreikt. Helemaal als dit gebeurd tijdens een (gezellige) kerstborrel of kerstdiner. Dit bevordert de binding met uw personeel, maar ook het contact tussen uw medewerkers onderling.
Als u kiest voor ons eigen keuze kerstpakket kerstcomplimenten.nl krijgt u zelfs een gepersonaliseerde website waarop men dan kan inloggen. Hierop kunt u dan uw persoonlijke boodschap/welkomsttekst vermelden. Tevens kunt u uw bedrijfslogo hierop plaatsen. Hierdoor ziet men dat u er echt moeite voor heeft gedaan en dat wordt altijd zeer gewaardeerd onder de gelukkige ontvangers.

Ook is het uitstekend mogelijk dat wij samen met u een traditioneel kerstpakket samenstellen. U bent van harte welkom in een van de showrooms. Daar zult u samen met een van onze mensen het kerstpakket volledig personaliseren. De keuze is enorm en niet in iedere showroom staan alle producten. Het is handig om een afspraak te maken. U kunt dan telefonisch overleggen waar uw voorkeur naar uitgaat. Onze medewerker zal u vragen op zoek te gaan naar het kerstpakket dat het dichtsbij uw wensen komt. Zo is het zelf mogelijk het samenstellen volledig online te regelen! Gemak dient de mens, toch?

Voor het maken van een afspraak, klikt u op de onderstaande button. Hier treft u alle adressen aan en via contact is een afspraak zo gepland! We wensen u alvast veel plezier.

Personaliseren kerstpakket