Persoonlijk kerstpakket

Als u uw personeel een persoonlijk kerstpakket geeft, dan geeft dat extra blijk van waardering. De medewerker ziet dat u extra interesse en energie in de samenstelling ervan heeft gestoken. Hierdoor zal hij of zij zich meer gewaardeerd worden en dat geeft een stimulerende werking.

Het is helemaal niet moeilijk om een persoonlijk kerstpakket te geven. U kiest bijvoorbeeld een kerstpakket dat speciaal is samengesteld voor mannen of vrouwen. Met de inhoud van deze kerstpakketten weet u zeker dat de ontvanger geen onnodige producten ontvangt zoals scheercrème voor een vrouw of een manicure set voor de man. De ontvanger zal het waarderen dat er een kerstpakket wordt gegeven dat zich richt op de persoon zelf.

Persoonlijk kerstpakket? Het kan wél!

U kunt ook een eigen keuze concept kiezen om uw medewerkers zelf te laten kiezen. Zo kunnen zij precies kiezen wat ze zelf het leukste vinden of het liefst willen hebben. Door hun persoonlijke keuze weet u zeker dat dit kerstgeschenk in de smaak valt. Als u voor kerstcomplimenten kiest krijgt uw bedrijf een eigen login pagina met welkomsttekst. Hierop kunt u bijvoorbeeld uw persoonlijke kerstboodschap plaatsen!

Ook de uitreiking van de kerstpakketten kan extra persoonlijk gemaakt worden als u dat zelf doet. Een persoonlijke overhandiging van het kerstpakket laat u meer verbonden blijven met uw personeel. Helemaal leuk is dat om dat na de kerstlunch of de kerstborrel te doen. Hierdoor wordt de interactie tussen u en uw medewerkers, en tussen het personeel onderling, groter en dat komt de werksfeer ten goede.

Een kerstkaart of kerstboodschap maakt het kerstpakket nog persoonlijker. Vanaf 60 stuks kunnen wij een persoonlijke boodschap toevoegen in het kerstpakket middels een kaart, brief enzovoorts.

Persoonlijk kerstpakket? Zoek goed rond!

Het meest persoonlijke kerstpakket is en blijft een kerstpakket geheel zelf samenstellen. U bepaald dan precies wat er in het kerstpakket komt. In een van onze showrooms vindt u een diversiteit aan food en non-food waren waaruit u een selectie kunt maken. U weet als geen ander waar uw personeel het meeste baat bij heeft en kunt daarop uw selectie aanpassen. U kunt zich voorstellen dat de mensen die op de bouw werken graag iets anders ontvangen dan de medewerkers op een advocatenkantoor. Zo kunt u zich specifiek richten op uw marktsegment.

Volg onderstaande link en bekijk alle mogelijkheden.

persoonlijk kerstpakket