Persoonlijke boodschap kerstpakketten

Het bedrijfsleven gaat altijd hoofdzakelijk over geld, winst en nog meer geld, investeren, de concurrent, de toekomst. Natuurlijk, de financiën en andere zakelijke aspecten zijn erg belangrijk, want als een bedrijf goed draait hebben mensen een baan en dat zorgt weer voor een salaris dat zij kunnen besteden.

De aanpak van een bedrijf moet zakelijk zijn, maar dat kan ook met een persoonlijk tintje. Het bedrijfsleven is namelijk meer dan geld alleen. Het bedrijfsleven zijn de mensen die zich elke dag en soms ook de nacht inzetten om het bedrijf goed te laten draaien, om mooie producten te maken, om winst te maken waardoor er geïnvesteerd kan worden.

Een zakelijke benadering van alles wat met het bedrijf te maken heeft is goed en zorgt voor continuïteit van het bedrijf. Wanneer er echter alleen maar oog is voor de zaken en niet voor de mensen dan zal het snel bergafwaarts gaan met het bedrijf en dus ook met de medewerkers, die daardoor wellicht ten slotte hun baan verliezen. Het personeel is het hart van het bedrijf, dat moet blijven kloppen! Met goed personeel zal het bedrijf bloeien en groeien. Een woord van dankbaarheid zo af en toe is dus op zijn plaats. En denk nou niet “daar worden ze voor betaald”. Dan komt de persoonlijke noot om de hoek kijken. Laat als werkgever naast de cijfertjes van het bedrijf je hart spreken.

luxe kerstpakketten

De feestmaand december is daar een uitstekende gelegenheid voor: een surprise van de Sint en een leuk pakket met kerst. Voeg er een persoonlijke boodschap aan toe of laat het cadeau spreken. Een beeld, een kunstzinnig voorwerp, een tegel, mok of glas met een spreuk, het kan zoveel zeggen. Dit zou een voorbeeld kunnen zijn van een kerstgeschenk of dit kan toegevoegd worden aan een kerstpakket. Juist die persoonlijke boodschap maakt het kerstcadeau waardevol. Zo laat jij als werkgever de mens achter de zakenman zien en dat zal het bedrijf nog sterker maken.

Een woord van dankbaarheid en waardering

Wanneer een werkgever in december de kerstpakketten aan zijn mensen overhandigt dan spreekt hij of zij op dat moment vaak ook een woord van dankbaarheid en waardering uit voor zijn of haar medewerkers. Naast getoonde inzet worden vaak ook de resultaten van het bedrijf genoemd. Dit hebben jouw mensen samen voor elkaar gekregen onder jouw leiding. Het moet voor jou als werkgever een prettig gevoel zijn om je mensen te kunnen bedanken voor hun werkzaamheden. Een persoonlijke boodschap aan het personeel doet daar nog een schepje bovenop. Deze boodschap kun je verwerken in een kerstpakket. Je kunt een cadeau kiezen dat jouw persoonlijke boodschap uitbeeldt: kracht, samen werken, samen sterk, verbinden. Een kerstcadeau waar aandacht en tijd aan wordt besteed, een kerstcadeau met een persoonlijke boodschap is een waardevol cadeau en dat is niet in geld uit te drukken.

De juiste woorden op de juiste plaats

Het is niet altijd eenvoudig om de juiste woorden te vinden op de juiste plaats. Toch is het belangrijk dat jij als werkgever dat ten minste een keer per jaar doet. De maand december, zo vlak voor de kerstdagen of tijdens het oliebollen eten op Oudjaar zijn daar prima gelegenheden voor. Verras je mensen door iets te doen dat je nooit of niet vaak doet. Verras je mensen met een persoonlijke boodschap die je kunt verpakken in een fraai kerstpakket met een woord van dank uitgesproken tijdens het uitdelen van deze kerstpakketten. Kerstpakketten uitdelen is een traditie, maar dat extra persoonlijke tintje, die persoonlijke boodschap maakt het bijzonder en daar zal nog lang over worden gesproken. Heb je al een idee hoe je het dit jaar aan gaat pakken? Gelukkig, je hebt nog even de tijd.

Wij zullen er alles aan doen dat jij er voor het einde van het jaar helemaal uit bent hoe de aanpak dit jaar zal zijn, een kerstpakket met de persoonlijke boodschap misschien? Blijf ons volgen en de ideeën stromen bij je binnen. Krijg je inspiratie tijdens het lezen van onze artikelen, noteer deze meteen en werk het later uit als je meer tijd hebt. En je weet dat wij voor je klaar staan en dat bij ons veel mogelijk is om kerstpakketten 2017 te laten slagen voor elk bedrijf en elke werkgever. Wij hebben samen met jou hetzelfde doel: kerstpakketten samenstellen die in goede aarde vallen bij alle ontvangers.

Ook wij kunnen niet zonder inspiratie en daarom bezoeken wij beurzen en denken alvast na over onze showroom, daarover morgen meer.