Persoonlijke kerstpakketten

Overal zie je ze en je kunt ze op vele plekken kopen: de (vooraf) samengestelde kerstpakketten. Hele bedrijfsafdelingen houden zich al het hele jaar bezig met het samenstellen van leuke en originele kerstpakketten. Dat is elk jaar weer een uitdaging voor de mensen die zich hiermee bezig houden. Persoonlijke kerstpakketten? Lees de uitleg.

Toch geven sommige bedrijven toch de voorkeur aan persoonlijke kerstpakketten. Ze willen dan zelf de inhoud en samenstelling bepalen. Dat vraagt net wat extra meer moeite en tijd, maar is natuurlijk wel een extra waardering jegens de ontvangers. De werkgever besteedt zo extra aandacht aan het kerstpakket en dat ziet men dan ook vaak terug in het kerstpakket. Over het algemeen zal zo’n pakket meer gewaardeerd worden.

Persoonlijke kerstpakketten kiezen; vraag naar de mogelijkheden.

Het is natuurlijk niet even makkelijk om alle medewerkers zelf te laten kiezen! Dan weet je zeker dat het pakket in de goede smaak valt. Ze mogen dan zelf, persoonlijk, een leuk kerstkado uitkiezen. Het persoonlijk uitreiken van de kerstgeschenken is sowieso een makkelijke manier om het eindejaarsgeschenk een stuk persoonlijker te maken. Dit stimuleert de binding tussen de baas en het personeel en tussen het personeel onderling. Ook online kunt u eigen keuze kerstpakketten bestellen of zelf een kerstpakket samenstellen door te kiezen voor bepaalde artikelen. Onze specialisten zitten klaar om u van een passend advies te voorzien. Bel ze maar eens en geniet van het gemak!

Persoonlijke kerstpakketten vs standaard kerstpakketten.

Met veel plezier en liefde maken we jaarlijks meer dan 1.000 standaard kerstpakketten. Vaak krijgen we te horen dat inkopers het niet vriendelijke vinden klinken dat ‘standaard’zeker niet bij het persooneel past. Eigenlijk zouden we daar een beter woord voor moeten bedenken. Het voordeel van standaard kerstpakketten is zeker de prijs, de kerstpakketten worden namelijk in grote hoeveelheden geproduceerd en dat is kostenefficient en dat zit u terug in het tarief.

Doe uw voordeel en klik op de onderstaande link en navigeer door ons complete kerstpakketten assortiment!

Persoonlijke kerstpakketten