Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Een klein deel staat reeds 'live'. Dit jaar is het belonen van medewerkers en relaties belangrijker dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer al onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!

Porto Chic

Er staat weer een mooie preview voor jullie klaar. Deze keer een zeer stijlvolle themalijn: Porto Chic. Het is een prachtige lijn met versierde verpakkingen, geheel in Portugese stijl. Met de producten van Porto chic waant u zich even in het heerlijke Portugal.

porto chicDe kleuren die centraal staan, zijn zwart, wit en rood. Met deze themalijn kunt u uw personeel geheel in stijl in het (Portugese) zonnetje zetten. De foodproducten zijn zorgvuldig uitgekozen en passen bij de chique patronen. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van heerlijke olijven, maar ook van chocolade praline bonbons.

Voor meer foto’s van onder andere producten uit deze originele themalijn kunt u terecht op onze Instagrampagina. Blijf ons vooral volgen voor meer leuke previews en updates.

porto chic tegelMeer weten?

Bent u nu al enthousiast over Porto chic? Of heeft u andere ideeën voor uw kerstpakketten van dit jaar? Wij denken graag met u mee. Neemt u gerust contact op met onze klantenservice. We zijn ook bereikbaar via sociale media.