Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Portugees kerstpakket

Stijlvol Portugees kerstpakket – Er staat weer een mooie preview voor jullie klaar. Deze keer een zeer stijlvolle themalijn: Porto Chic. Het is een prachtige lijn met versierde verpakkingen, geheel in Portugese stijl. Met de producten van het Portugees kerstpakket waant u zich even in het heerlijke Portugal.

porto chicDe kleuren die centraal staan in het kerstpakket, zijn zwart, wit en rood. Met deze themalijn kunt u uw personeel geheel in stijl in het (Portugese) zonnetje zetten. De foodproducten zijn zorgvuldig uitgekozen en passen bij de chique patronen. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van heerlijke olijven, maar ook van chocolade praline bonbons.

Voor meer foto’s van onder andere producten uit het Portugese kerstpakket kunt u terecht op onze Instagrampagina. Blijf ons vooral volgen voor meer leuke previews en updates.

porto chic tegelPortugees kerstpakket – meer weten?

Bent u nu al enthousiast? Of heeft u andere ideeën voor uw kerstpakketten van dit jaar? Wij denken graag met u mee. Neemt u gerust contact op met onze klantenservice. We zijn ook bereikbaar via sociale media.