Portugees kerstpakket

Stijlvol Portugees kerstpakket – Er staat weer een mooie preview voor jullie klaar. Deze keer een zeer stijlvolle themalijn: Porto Chic. Het is een prachtige lijn met versierde verpakkingen, geheel in Portugese stijl. Met de producten van het Portugees kerstpakket waant u zich even in het heerlijke Portugal.

porto chicDe kleuren die centraal staan in het kerstpakket, zijn zwart, wit en rood. Met deze themalijn kunt u uw personeel geheel in stijl in het (Portugese) zonnetje zetten. De foodproducten zijn zorgvuldig uitgekozen en passen bij de chique patronen. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van heerlijke olijven, maar ook van chocolade praline bonbons.

Voor meer foto’s van onder andere producten uit het Portugese kerstpakket kunt u terecht op onze Instagrampagina. Blijf ons vooral volgen voor meer leuke previews en updates.

porto chic tegelPortugees kerstpakket – meer weten?

Bent u nu al enthousiast? Of heeft u andere ideeën voor uw kerstpakketten van dit jaar? Wij denken graag met u mee. Neemt u gerust contact op met onze klantenservice. We zijn ook bereikbaar via sociale media.