Wat leuk dat u onze site bezoekt!


Bent u op zoek naar een leuk thuiswerkpakket, een pakket voor de dag van de zorg, paaspakket of zomerpakket, stuurt u ons dan een mail via het contactformulier en wij werken, vanaf 50 stuks, een volledig vrijblijvend voorstel op maat voor u uit! Ondertussen zijn we natuurlijk alweer bezig met de selectie van de meest leuke en trendy artikelen voor in onze nieuwe kerstpakketten! We hebben al diverse leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zijn nu al te bestellen, afrekenen kan later dit jaar, let wel op de levertermijn, de pakketten zijn leverbaar vanaf 15 november!


Als eerste op de hoogte zijn van feitjes, nieuws, acties en natuurlijk nieuwe pakketten, schrijft u zich dan hieronder in op onze nieuwsbrief. U kunt zich op ieder gewenst moment uitschrijven.


Preview kerstpakketten 2019

Terwijl de meeste mensen aan het genieten zijn van de zon, zijn wij bij Kerstpakkettenplaza.nl druk bezig met het nieuwe assortiment kerstgeschenken. Vanaf vandaag zullen we u af en toe een preview geven van verschillende leuke productlijnen die terug zullen komen in onze kerstpakketten.

Urban Jungle

Om een beetje in de zomerse sferen te blijven, beginnen we met de Urban Jungle lijn. Deze vrolijk gekleurde producten zullen u een fijn zomers gevoel geven bij het openen van uw kerstpakket. Zoals u kunt zien op de foto hieronder zijn de verpakkingen versierd met groene afbeeldingen. Deze lijn van producten is het beste te omschrijven als green, home en happiness.

Urban Jungle

Met deze en de komende previews willen we u laten zien hoeveel verschillende soorten producten u kunt kiezen voor de kerstgeschenken.

Suggesties?

Wilt u meer weten over deze of andere lijnen? Houd dan onze website in de gaten en volg ons op sociale media.

Heeft u vragen over de gang van zaken of heeft u al ideeën voor de kerstpakketten van uw personeel? Neemt u gerust contact op met onze klantenservice. Zij zitten klaar om u te helpen!