Beste bezoeker,


Met veel plezier zijn we achter de schermen bezig met de nieuwe kerstpakketten collectie voor 2020! Dit jaar zal het belonen van medewerkers en relaties belangrijker zijn dan ooit!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ben direct op de hoogte wanneer onze kerstpakketten weer beschikbaar zijn!Op verzoek en vanaf 100 pakketten bestaat ook de mogelijkheid om bv. zomerpakketten of andere geschenken op dit moment te laten maken! Neem contact op met onze klantenservice of stuur een mail aan info@kerstpakkettenplaza.nl

Preview kerstpakketten 2019

Terwijl de meeste mensen aan het genieten zijn van de zon, zijn wij bij Kerstpakkettenplaza.nl druk bezig met het nieuwe assortiment kerstgeschenken. Vanaf vandaag zullen we u af en toe een preview geven van verschillende leuke productlijnen die terug zullen komen in onze kerstpakketten.

Urban Jungle

Om een beetje in de zomerse sferen te blijven, beginnen we met de Urban Jungle lijn. Deze vrolijk gekleurde producten zullen u een fijn zomers gevoel geven bij het openen van uw kerstpakket. Zoals u kunt zien op de foto hieronder zijn de verpakkingen versierd met groene afbeeldingen. Deze lijn van producten is het beste te omschrijven als green, home en happiness.

Urban Jungle

Met deze en de komende previews willen we u laten zien hoeveel verschillende soorten producten u kunt kiezen voor de kerstgeschenken.

Suggesties?

Wilt u meer weten over deze of andere lijnen? Houd dan onze website in de gaten en volg ons op sociale media.

Heeft u vragen over de gang van zaken of heeft u al ideeën voor de kerstpakketten van uw personeel? Neemt u gerust contact op met onze klantenservice. Zij zitten klaar om u te helpen!