Retro coolers in uw kerstgeschenk

Coolers zijn weer helemaal hip! En zeker de retro coolers doen het onwijs goed dit jaar. Geïnteresseerd in kerstpakketten met dit mooie hardware artikel, maar nog niet zeker? Lees dan dit blog en u maakt absoluut een goede beslissing dit jaar.

Retro staat voor het teruggrijpen naar iets van vroeger. Omdat coolers eigenlijk tijdloos zijn, was dit het perfecte product om de trend mee door te voeren. Elke medewerker met een beetje stijlgevoel zal deze coolers zeer waarderen, het is immers super hip! De pakketten waarin deze cooler zit, bevatten altijd ook heerlijke producten die u koel kunt houden in de box.

Het luxe hardware artikel wordt uiteraard gecombineerd met retro. Dit flitsende tintje komt overgewaaid uit Amerika, waar deze trend al even te zien is. Denk aan afbeeldingen uit de fifties of lettertypes uit andere tijden. Het roept een fijn gevoel op bij mensen, het maakt ze wat melancholiek. Deze vintage (retro) coolers vallen dus heus niet alleen in de smaak bij de jonge generatie. Zeker de medewerkers op leeftijd weten een mooi hardware artikel te waarderen.

Kerstpakketten met retro coolers, iets voor mij?

Op onze website zijn deze coolers te vinden in verschillende kleuren, combinaties en prijsklassen. Zoekt u dus een luxe cadeau voor uw medewerkers, komt u daar vast uit. Wordt het u toch te heet onder de voeten en brengt de gedachte van dit mooie cadeau u geen verkoeling? Dan kunt u altijd contact opnemen met ons voor hulp. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. Dan nemen wij contact op met u.

En zeg nou zelf, er is echt niks leukers dan geven. Daarnaast moet een beetje luxe op z’n tijd absoluut kunnen, toch? Zeker na een jaar waarin uw personeel zich weer van haar beste kant liet zien. Bent u al overtuigd? Mooi!

Bestel dan nu de mooiste kerstpakketten met retro coolers!

Retro cooler kerstpakket