Rituals pakketten 2018

De Rituals pakketten 2018 zijn geïnspireerd op eeuwenoude Oosterse rituelen. Voor elk ritueel en elke gelegenheid is er een gepast Rituals cadeaupakket ontworpen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en prijsklassen.

Verras en verwen uw collega’s deze kerst met een prachtig verpakte giftset van Rituals. In een Rituals geschenkset vindt u onder andere bodyscrubs, bodycrèmes en doucheschuim. Zo zijn er diverse Rituals geschenken voor zowel dames als heren. U kunt dit jaar bijvoorbeeld denken aan:

  • Dao
  • Happy Buddha
  • Sakura
  • Hammam
  • Ayurveda

Alle geschenklijnen zijn te verkrijgen in diverse uitvoeringen, van Treat tot Ceremony. Een Rituals geschenk is geschikt voor iedereen!

Rituals pakketten 2018 bestellen

Rituals geschenken bestellen is bij ons snel en gemakkelijk te regelen. Eenvoudig en voordelig op Kerstpakkettenplaza.nl! Wanneer u de prijzen checkt, zult u zien dat we de voordeligste aanbieder zijn van Nederland. De Rituals pakketten zijn ieder jaar weer schitterende kerstgeschenken. Zo geven de prachtige Rituals verpakkingen direct een luxe gevoel.

Bezoek onze site de speciale pagina voor Ritualspakketten en alles is met een muisklik geregeld. Natuurlijk staan wij voor u klaar om de bezorging van uw Ritualsgeschenken met zorg en aandacht te regelen. Dat is mooi meegenomen tijdens de drukte rondom de feestdagen!

Rituals pakketten 2018 zelf samenstellen

Vanaf 50 pakketten is het zelfs mogelijk om een speciaal pakket voor u op maat samen te stellen. Zo kunt u de Ritualsproducten bijvoorbeeld combineren met een handige tas of een fijne badhanddoek. Hiermee zijn de mogelijkheden natuurlijk onbeperkt met een topmerk als Rituals. Neemt u gerust contact op met een van onze medewerkers en laat u zich informeren over de mogelijkheden van het zelf samenstellen van uw eigen Ritualspakketten.

Klik hieronder op de Rituals afbeelding op direct naar de Ritualspakketten te gaan op onze website. Hier presenteren we vanaf 1 oktober met trots de collectie van 2018!

Rituals pakketten 2018