Ruime ervaring kerstpakketten

Door onze jarenlange en ruime ervaring in kerstpakketten, inmiddels al meer dan 15 jaar, kunnen wij je steeds beter van dienst zijn. We weten beter wat onze klanten willen, wat hun wensen zijn en kunnen daar onze inkopen op afstemmen en onze kerstpakketten op aanpassen. Door onze ervaring weten we ook hoe belangrijk onze klanten zijn, zonder klanten geen bedrijf, jij zult dat herkennen van je eigen bedrijf. We weten ook dat kwaliteit en service op de eerste plaats dienen te staan. De prijs is uiteraard ook van belang, daarom leveren we kerstpakketten in diverse prijsklassen, zodat iedereen mee kan doen. Online staat nog niet alles over de kerstpakketten 2017, wel onze 10 beloften, die we ook dit jaar weer waar zullen maken. Om je geheugen op te frissen zijn dat: groot assortiment en voorraad, volledig gecertificeerd, meer dan 15 jaar ervaring, meer dan 25.000 tevreden relaties, stipte levering in binnen- en buitenland tot en met 23 december, 100% kwaliteitsgarantie, 100% tevredenheidsgarantie, 24/7 bereikbaar, beste service en de laagste prijsgarantie.

Veel mogelijkheden door onze ruime ervaring in kerstpakketten

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij je prima kunnen helpen als je er zelf niet helemaal uitkomt als je kerstpakketten wil kiezen. Het zorgt ervoor dat wij veel mogelijkheden hebben voor elk budget en voor elke wens. Het zorgt er tevens voor dat wij kerstpakketten op maat kunnen maken, dat wij je de mogelijkheid geven om zelf kerstpakketten samen te stellen. Kortom: onze ervaring is voor jou en voor ons een groot voordeel. Wij kunnen je namelijk laten zien wat we in huis hebben. Wij kunnen je helpen om het meest fraaie kerstpakket te scoren voor je medewerkers. Wanneer jij ervoor zorgt dat wij jouw wensen kennen, dan kunnen wij aan de slag. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij niet voor een gat zijn te vangen, wij kunnen heel flexibel werken en voor alles een oplossing hebben, mits er op tijd contact met ons wordt opgenomen.

Ervaring helpt ons helpen

Onze ervaring zorgt ervoor dat het voor ons geen enkel probleem is om je te helpen bij het kiezen of samenstellen van een kerstpakket. Wij hebben inmiddels al zoveel kerstpakketten verkocht, naar volle tevredenheid van onze klanten, dat wij met trots jou een kerstpakket helemaal naar wens kunnen aanbevelen. Onze ervaring helpt ons tevens om jou tips te geven, zodat je toch zelf het kerstpakket kunt kiezen en daarmee straks hoge ogen gooit bij je medewerkers.

Heb jij al ervaring met kerstpakketten?

Is dit het eerste jaar dat jij je personeel een kerstpakket cadeau gaat doen, of ben je onlangs met je bedrijf gestart? Dan heb je nog geen ervaring met de feestelijke pakketten in december. Heb je deze ervaring wel, dan weet je hoe eenvoudig je online de kerstpakketten kunt bestellen en hoe goed onze service is. Je weet dat de inhoud prima is en dat de levering volgens afspraak verloopt. Wordt dit je eerste jaar, lees dan onze recensies, vraag collega’s naar hun ervaring met Kerstpakkettenplaza en je zult alleen maar lovende woorden over ons bedrijf horen. Daar zijn wij uiteraard erg trots op en blij mee. Doe dit jaar ook gerust mee met of zonder ervaring en geniet van het feestje van het uitzoeken van geschikte kerstpakketten in december. Je staat er niet alleen voor, wij helpen je graag.

Kerstpakketten

Als werkgever geen ervaring met kerstpakketten

Geen ervaring met het zoeken, kiezen en bestellen van kerstpakketten, maak je niet druk! Ga binnenkort naar de website van Kerstpakkettenplaza en je wordt stap voor stap verder geholpen op weg naar het juiste kerstpakket. Kijk nu al gerust naar de website die in 2016 actueel was. Onze tien beloften daar is niets aan veranderd, het assortiment blijft groot en de mogelijkheid om goede doelen te steunen tegelijkertijd met het bestellen van de kerstpakketten is ook in 2017 opnieuw aanwezig. Op die manier krijg je al enig idee over onze manier van werken, ons reusachtige en fraaie assortiment en onze service. Lees voor dat laatste de recensies, daar worden wij in elk geval heel blij van. Dus ook al heb je als werkgever nog nooit kerstpakketten hoeven kiezen en bestellen, het is een fluitje van een cent. Zorg dat jij het budget en het aantal medewerkers eventueel plus zakenrelaties kent en een kind kan de was doen. Zijn er desondanks onduidelijkheden, wij zijn goed bereikbaar en staan je graag te woord om je verder te helpen. Zonder ervaring overhandig jij straks je medewerkers de meest fraaie kerstcadeaus.