Sinterklaas presentje kopen

Sinterklaas presentje kopen

Ieder jaar zijn 5 en 6 december weer dagen waar kinderen erg naar uitkijken, maar volwassenen vinden sinterklaas ook een gezellig feest. Samen naar de intocht van sinterklaas. Samen cadeautjes uitpakken. En uiteraard samen smullen van alle lekkernijen die u voor de kinderen heeft gekocht en die de kinderen overal krijgen uitgedeeld.

Steeds meer bedrijven maken de keuze om hun medewerkers ook eens te verrassen met Sinterklaas. Zij kiezen dan een leuk sinterklaas presentje uit! Ieder jaar kunt u weer wat anders kiezen en weet u zeker dat u iedereen weer blij kunt maken. Heeft u vorig jaar een chocoladeletter gegeven? Dan kunt u dat dit jaar weer doen, of u kiest een ander Sinterklaas presentje uit. Er zijn mogelijkheden genoeg die u worden aangeboden.

Als u even tijd heeft, kunt u nu direct een kijkje nemen bij sinterklaaspakketten. Maar pas op, want daardoor krijgt u wel meteen lekkere trek en zin in de feestdagen! Het is een mooi moment om daar eens naar te kijken, u te laten inspireren en vervolgens een keuze te maken waar dat u uw personeel mee gaat verrassen dit jaar. Leeft u zich eens in, wat zou u zelf graag ontvangen en wat vindt u lekker? Er zijn zoveel mooie dingen die u kunt geven aan ze en allemaal even lekker! Een leuk sinterklaas presentje hoeft niet duur te zijn, het gaat immers om het gebaar dat u hen wat leuks gaat overhandigen.

Medewerkers zullen het zeker waarderen en zeker omdat het onverwacht komt. De meeste bedrijven doen iets met de kerstdagen, maar het zou dit jaar ook anders kunnen lopen. U kunt uw medewerkers wat extra’s geven of alleen met sinterklaas wat doen, dat is helemaal aan u! Maar omdat wij merken dat het belangrijk is om te investeren in samenwerking bieden wij u dit ook aan. Het is een keer wat anders en daarom kan het ook onverwacht aankomen bij uw personeel. Dit kan dus erg verrassend werken. Een goed idee om dus hierin te investeren en te laten zien dat u de inzet van uw medewerkers waardeert.

Welk Sinterklaas presentje kiest u?

Een Sinterklaas presentje kopen hoeft niet veel tijd in beslag te nemen, maar het gaat er om dat u weet wat de mogelijkheden zijn. We hebben daarom wat tips voor u:

  • Als u kiest voor een sinterklaas presentje kopen, dan kunt u het beste online bij ons een kijkje komen nemen en u laten inspireren door ons aanbod.
  • Zorg dat u van tevoren weet wat u per medewerker of in totaal te besteden heeft, dit maakt het kiezen een stuk gemakkelijker!
  • Bestel op tijd, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat alles netjes op tijd geleverd wordt.
  • Tevreden klanten staan voorop, daarom helpen wij u graag verder als u vragen heeft. Twijfelt u of heeft u vragen? Dan staat de klantenservice paraat. Haar kunt u het beste benaderen, zodat een medewerker u verder kan helpen.

Als u weet wat er allemaal te koop is, dan krijgt u vanzelf bij een sinterklaaspresentje een goed gevoel en bent u overtuigd dat u dit wilt schenken aan uw medewerkers. Dat is het meest geschikte moment om online een bestelling te plaatsen en te ontdekken wat uw voordelen zijn als u bij ons gaat bestellen. Het kan allemaal online geregeld worden en dan nemen wij de afwikkeling van u over. Geen zorgen meer, alles wordt op tijd bezorgd en uw medewerkers kunnen ook dit jaar weer op tijd verrast worden met een sinterklaas presentje dat u bij ons online uit heeft gekozen.

Sinterklaas presentje kopen voor jong en oud!

Sinterklaas is een feest voor kinderen en volwassenen. Ook volwassenen houden van al deze lekkernijen en willen graag cadeautjes uitpakken. Speelt u daar daarom eens op in met uw bedrijf en verras uw medewerkers maar eens goed dit jaar. Het is niet alleen leuk om te doen, het is ook dankbaar. Het werkt verrassend, het is origineel en motiveert uw mensen om een stap extra te zetten als dat nodig mocht zijn. Staat u dit jaar daarom extra stil bij pakjesavond. Verras uw medewerkers en wellicht ook uw zakenrelaties. Ze zullen erg blij zijn en verrast zijn, maar eerst uw bestelling van sinterklaas presentjes maar eens plaatsen en dan doen wij de rest voor u!

Bekijk hier onze volledige collectie van 2016!

Sinterklaas presentje kopen